Boleslavská přehrála sparťanskou juniorku
Klub

Boleslavská přehrála sparťanskou juniorku

Redakce

V utkání hraném v tréninkovém centru na pražském Strahově padaly góly až v závěrečné fázi a konečný výsledek vyzněl nečekaně příznivěji pro boleslavské juniory, kteří si tak připsali ceněný skalp druholigového soupeře.

V pořadí již v pátém přípravném utkání měli mladoboleslavští junioři od počátku více gólových příležitostí soupeř. Šance Dudky, Kadlece a dvakrát Zahustela však změnu skóre v prvním poločase neznamenaly.

Také ve druhém poločase pokračovali Boleslavští v aktivnější hře. Zahustel zmařil svoji třetí příležitost ke vstřelení gólu.

Síť sparťanské branky rozvlnil až v 78. minutě. Kučerovu vydařenou střelu gólman vyrazil, ve vápně se nejlépe zorientoval Smetana a dorážkou postal Boleslav do zaslouženého vedení - 0:1. O dvě minuty později se individuálně prosadil Hadzelic - 0:2.
Až úplně v poslední minutě jediné zaváhání boleslavské defenzívy potrestal sparťanský Kučera - 1:2.

SestavaFK Mladá Boleslav"B": Ehrenberger - Zbrožek (87. Bílý), Vizingr, Mrvík, Hrdlička - Kadlec (46. Smetana), Svoboda (75. Vorasický), Murárik (58. Ščuk), Dudka (46. Horák) - Zbořil (63. Hadzelic), Zahustel (78. Kučera).

Góly: 90. Kučera - 78. Smetana, 80. Hadzelic.

Fanshop banner