Kubásek, Mach a Dittrich odešli na hostování
Klub

Kubásek, Mach a Dittrich odešli na hostování

Redakce

Brankář Josef Kubásek bude hostovat v týmu nováčka Gambrinus ligy 1.FC Slovácko. Obránce Petr Mach a záložník Jaroslav Dittrich odešli na hostování do střížkovských Bohemians. Talentovaný záložník Michal Sedláček hostuje v druholigové Čáslavi.

To jsou nejzásadnější letní odchody hráčů z FK Mladá Boleslav. Patří k nim ještě přestup útočníka Michala Papadopulose, který po ročním působení v mladoboleslavském dresu a s pověstí třetího nejproduktivnějšího střelce uplynulého ročníku Gambrinus ligy podepsal kontrakt v prvoligovém nizozemském SC Heerenveen.

Naopak novými členy třiadvacetičlenného hráčského kádru pro podzimní sezónu 2009 Gambrinus ligy jsou stoper či defenzivní středopolař Jan Rajnoch, navrátivší se z hostování v bundesligovém klubu FC Energia Cottbus, útočník Marek Kulič, jenž přestoupil z AC Sparta Praha, levý obránce Marko Djalovič, který přestoupil ze srbského klubu FK Vojvodina, etiopský útočník Fikru-Teferra Lemessa, ten přestoupil z jihoafrického Supersport, a brankář Michal Vorel, který přestoupil z SK Slavia Praha, ale v poslední sezóně hostoval v druholigové Dukle Praha.

Fanshop banner