Po třetí neporaženi
Klub

Po třetí neporaženi

Redakce

Mladoboleslavští junioři v odehraných třech utkáních letní přípravy ještě neprohráli. Uprostřed týdenního soustředění v Horním Maršově porazili Dvůr Králové góly Svobody a Kučery.

V prvním poločasu soupeř zodpovědně bránil a podnikal nebezpečné brejky.

Boleslavské mužstvo mělo kromě vstřeleného gólu dvě další stoprocentní šance. Nejdříve si hráči Dvora Králové málem dali vlastní gól, když hlavičku obránce na poslední chvíli vytáhl mimo nebezpečí brankář hostí Tomek. Potom se Bořil ocitl sám před brankářem, ovšem nastřelil pouze jeho nohy.

Prosadil se až ve 37. minutě Svoboda přesnou střelou k tyči po předchozí Bořilově ráně do břevna - 1:0.

Po změně stran měli Boleslavští více ze hry, než v první části zápasu.

V 76. minutě po Dudkově centru z levé strany skóroval Kučera - 2:0. Byl to jeho druhý úspěch v letní přípravě, čímž se posunul do čela střeleckého pořadí letní statistiky juniorky.

Další příležitosti nedali Hadzerič, když se neprosadil sám před brankářem, Zbrožek, který po rohu nedokázal dopravit míč do sítě hostujícího brankáře, a Vorasický, jenž před brankou nedosáhl na Dudkův centr.

Sestava FK Mladá Boleslav"B" v I. poločasu: Michňa - Svoboda, Charuza (30. Zbrožek), Mrvík, Vajgl - Jeník, Ščuk, Murárik, Kadlec - Bořil, Zahustel.

Sestava FK Mladá Boleslav"B" v II. poločasu: Ehrenberger - Zbrožek, Bílý, Mrvík, Horák - Vorasický, Smetana, Kučera, Dudka - Hadzerič, Vizingr.

Góly: 37. Svoboda, 76. Kučera

Fanshop banner