Letní přípravu začali výhrou
Klub

Letní přípravu začali výhrou

Redakce

Svěřenci trenérů Sedláčka a Fiksela začali přípravu na nováčkovskou sezónu v celostátní dorostenecké lize. Po třech úvodních trénincích hráli první utkání, které rozhodli ve svůj prospěch v povedené čtvrthodince po změně stran.

V prvním vyrovnaném poločasu se hrálo téměř bez brankových příležitostí. Na hráčích byla patrná únava z tréninkové zátěže. Navíc utkání mělo tréninkový charakter, neboť kdo zrovna nehrál, polykal vytrvalostní dávky běháním na vedlejším hřišti.

Příbramští se dostali do jediného ohrožení soupeřovy branky po nepovedené boleslavské malé domů. Na druhé straně nedal šanci Tvaroha.

Ve druhém poločasu se herní projev boleslavských dorostenců nezlepšil, ale v první čtvrthodince po pauze nastříleli tři góly a tím rozhodli utkání.

V 50. minutě po Dragounově přihrávce otevřel skóre D.Šťastný - 1:0. V 62. minutě rychle rozehrál akci brankář Kanaval a gólově ji zakončil Volf - 2:0. Za dvě minuty přidal Volf svoji druhou trefu do příbramské sítě - 3:0.

V 83. minutě Boleslavští chybovali, přišli snadno o míč a Příbram si připsala čestný úspěch - 3:1.

Sestava FK Mladá Boleslav v I. poločasu: Hošťálek - Rosenkranz, Borovička, M.Šťastný, Říha - Tvaroha, Sedláček, Vilam, Tögel - Boček, Dolianec.

Sestava FK Mladá Boleslav v II. poločasu: Kanaval - Janda, Borovička, M.Šťastný, Bělík - Kašík, Kozma, Maňas, Dragoun - Volf, D.Šťastný.

Góly FK MB: 50. D.Šťastný, 62. a 64. Volf

Fanshop banner