Uhrin začal ladit tým na Slavii
Klub

Uhrin začal ladit tým na Slavii

Redakce

Boleslavští fotbalisté mají za sebou větší část letní přípravy. Bez zdravotních komplikací absolvovali kondiční soustředění v jabloneckých Břízkách i herní kemp v rakouském Kaprunu. Hlavní trenér Dušan Uhrin ml. průběh přípravy označil za povedený a věří, že mužstvo v ligové premiéře získá všechny tři body na hřišti mistrovské Slavie. Poslechněte si jeho názory v interview na TV Bolka.

„Máme před sebou čtrnáct dní, kdy budeme celou přípravu vyhodnocovat a podle toho uděláme první jedenáctku. V hlavě už ji mám s výjimkou jednoho nebo dvou míst. Takže začneme ladit na Slavii, máme na to čtrnáct dní," prohlásil mladoboleslavský kouč po bezgólové remíze s druholigovou Vlašimí.

Dušan Uhrin také řekl, že čtveřice testovaných cizinců v Mladé Boleslavi zůstane, přičemž srbský obránce Marko Dalovič a etiopský útočník Fikru-Teferra Lemessa mají do základní sestavy blíže, než francouzští mladící David Louhoungou a Jerry Prempeh. Ti se pravděpodobně budou častěji objevovat v třetiligové juniorce, než v prvoligovém áčku.

Mladá Boleslav začíná nový ročník Gambrinus ligy na hřišti mistrovské Slavie. Když tam hrála naposledy, tak Dušan Uhrin seděl v čestné loži hlavní tribuny. Tentokrát bude na trenérské lavičce. „Výsledek 3:3 nebyl špatný, fotbal byl také docela pěkný, nicméně já bych na Slavii rád získal tři body, i když to bude těžké, protože tam ještě nikdo ligový zápas nevyhrál," poznamenal Dušan Uhrin.

Fanshop banner