Na týden jedou trénovat do Krkonoš
Klub

Na týden jedou trénovat do Krkonoš

Redakce

V pondělí 13. července odjíždí junioři na kondiční soustředění do Horního Maršova, kde budou trénovat do soboty 18. července. V rámci krkonošského soustředění sehrají dvě utkání. Ve středu 15. července od 18 hodin s Dvorem Králové a v sobotu 18. července od 11 hodin s Novou Pakou.

Junioři stráví druhý týden letní přípravy na soustředění v krkonošském Horním Maršově. Z Mladé Boleslavi odcestují v pondělním ránu 13. července. Do Pojizeří se vrátí v sobotním odpoledni 18. července.

Na soustředění odcestuje hráčský kádr ve složení: Ehrenberger, Michňa, Vorasický, Charuza, Mrvík, Horák, Kadlec, Hrdlička, Bořil, Bílý, Zbrožek, Jeník, Smetana, Kučera, Vajgl, Dudka, Ščuk, Hagzerič.

S jednodenním zpožděním se k týmu připojí Murárik, který reprezentoval Českou republiku na univerziádě v Chorvatsku. Do Česka se vrací v pondělí 13. července a následující úterý odcestuje do krkonošského Horního Maršova. Družstvo trénuje Josef Hloušek, hrajícím asistentem je Adrian Vizingr.

Otazník je nad účastí Tomáše Hrdličky, který v pondělí podstoupí vyšetření zranění a teprve lékař rozhodne, zda do Krkonoš odjede či nikoliv.

Družstvo již po týdenním testu opustil Radek Dorotík a vrátil se do moravských Šardic. Boleslavského trenéra Josefa Hlouška nezaujal.

Zcela novými tvářemi v juniorském výběru jsou dva mladíci z Bosny a Hercegoviny devatenáctiletý Jasmin Ščuk a osmnáctiletý Mahir Hagzerič.

Fanshop banner