Jediný gól padl až v předposlední minutě
Klub

Jediný gól padl až v předposlední minutě

Redakce

Boleslavští junioři druhé utkání letní přípravy hráli s divizním soupeřem na hřišti v Brňanech. Na hře obou týmů bylo patrné, že jsou na počátku hrubé fyzické přípravy. Střetnutí s minimem šancí rozhodl těsně před koncem Kučera po přihrávce od Jeníka.

V prvním poločase měla hra vyrovnanou úroveň. Hrálo se většinou od vápna k vápnu s minimem střeleckých příležitostí. Blíže gólu byli Mostečtí, ale jejich jedinou šanci po akci a centru z pravého křídla zmařil pozorný brankář Ehrenberger.

Po změně stran se kvalita hry malinko zvedla. Boleslavští měli více ze hry zásluhou zlepšené kombinace v poli. Chyběla jim však nadále přesnost ve finální fázi.

V předposlední minutě nedorozumění v mostecké obraně potrestal důrazný Jeník. Jím vypíchnutý míč bez problémů do téměř prázdné branky doklepnul Kučera - 0:1.

Sestava FK Mladá Boleslav"B" v I.poločase: Ehrenberger - Vorasický, Charuza, Mrvík, Horák - Kadlec, Ščuk, Hagzerič, Hrdlička - Bořil, Dorotík.

Sestava FK Mladá Boleslav"B" v II.poločase: Michňa - Bílý, Zbrožek, Mrvík, Horák - Jeník, Smetana, Kučera, Vajgl - Dudka, Vizingr.

Gól: 88. Kučera

V pondělí 13. července odjíždí junioři na kondiční soustředění do Horního Maršova, kde budou trénovat do soboty 18. července. V rámci krkonošského soustředění sehrají dvě utkání. Ve středu 15. července od 18 hodin s Dvorem Králové a v sobotu 18. července od 11 hodin s Novou Pakou.

Fanshop banner