Na čtvrtý pokus vítězství
Klub

Na čtvrtý pokus vítězství

Redakce

V posledním utkání rakouského soustředění Boleslavští zaslouženě vyhráli. Kyperského mistra kombinačně převyšovali a vypracovali si i více gólových příležitostí. Dvě proměnili Pecka a Řezníček. Rakouský Kaprun opustí boleslavští fotbalisté po osmi dnech soustředění v úterním odpoledni.

V prvním poločasu po Fabiánových přihrávkách nedali šance Pecka a Chramosta. Ve 35. minutě se konečně prosadil Pecka. Byl to jeho čtvrtý gól v letošní letní přípravě. Před přestávkou jedinou kyperskou šanci zmařil Vorel.

Po změně stran také druhý brankář Šeda uspěl v jediné kyperské šanci, ale jinak bylo opět více vzruchu před brankou Nikosie. Boleslavští hrozili z herních i standardních situací, většinu však nedotáhli do gólového úspěchu. Výjimkou byla v ta 87.minutě, kdy se poprvé v letní přípravě trefil Řezníček.

Sestava FK Mladá Boleslav: Vorel (46. Šeda) - Kúdela (46. Janíček, Rajnoch, Rolko, Dalovič (75. Mach) - Mendy (75. Dittrich), Procházka, Sylvestre (58. Opiela), Fabián (46. Poláček) - Chramosta (75. Kulič), Pecka (46. Řezníček).

Góly: 35. Pecka, 87. Řezníček

Fanshop banner