Máme toho plné zuby, shodují se hráči
Klub

Máme toho plné zuby, shodují se hráči

Redakce

Fotbalisté měli ve dvou týdnech od 15. do 28. června jenom dva dny volna. Jinak ve většině ostatních dnech podstupovali několikafázový trénink. A k tomu tři přípravná utkání v nymburském sportovním areálu. Nyní je čeká herní kemp, při němž v Rakousku sehrají čtyři mezinárodní utkání v osmi dnech. Jak hráči hodnotí dosavadní průběh letní přípravy si můžete také poslechnout na TV Bolka.

„Trénovali jsme hodně a dobře. Běhali a posilovali, jak to má v přípravě být. Já konkrétně jsem to potřeboval, jako sůl, a jsem rád, že jsem to všechno vydržel a zvládnul," ohlédl se za úvodem přípravy Jan Rajnoch. Na soupeře při rakouském soustředění se těší. „S těžkými soupeři se více naučíme bez rozdílu, jaké v nich dosáhneme výsledky," dodal Jan Rajnoch.

„Máme toho všichni plné zuby, ale protože se nikdo vážně nezranil, převládá spokojenost," míní Marek Kulič. Vrátil se do Mladé Boleslavi po působení ve Spartě, podobně jako se Jan Rajnoch vrátil z bundesligového Cottbusu.

„Když se přestupy pekly, volali jsme si a domlouvali se, že se spolu do Boleslavi vrátíme," poznamenal Marek Kulič. „Je dobře, že se Marek vrátil, je ikona dobré pohody," pravil Jan Rajnoch.

Podobně, jako zkušení navrátilci do mladoboleslavského dresu, hodnotili dosadí průběh letní přípravy i jejich mladší spoluhráči. „Hodně náročně jsme trénovali a při třech utkání v druhém týdnu přípravy byla únava znát," přiznal Václav Procházka. „Pan Uhrin si nás vzal do parády a dostáváme hodně do těla," přidal se Jan Chramosta, jenž navzdory únavě dal nitranskému brankáři dva góly. Doufá, že se mu střelecky bude dařit i proti kvalitnějším soupeřům při rakouském kempu. „Udělám maximum, abych na podzim hrál Gambrinus ligu," dodal Chramosta, kterému se v nejvyšší tuzemské soutěži, kam premiérově vstoupil v letošním jaru, evidentně zalíbilo.

Fanshop banner