Fotbalisté s Tygry otevřeli středověk
Klub

Fotbalisté s Tygry otevřeli středověk

Redakce

Během náročné přípravy si fotbalisté FK Mladá Boleslav našli čas a v sobotu 27. června se utkali v neobvyklém souboji s hokejisty Bílých Tygrů Liberec. Akci s názvem „Poznej Středověk - Tvůj středověký den začíná" uspořádala na zámku Hrubá Skála společnost HORSTAV (partner FK Mladá Boleslav) u příležitosti zahájení letní sezóny.

Jedním z bodů programu byla soutěž obou týmů ve třech disciplínách: střelbě z praku, z luku a na závěr se oba týmy přetahovali lanem. V první disciplíně bodovali soupeři díky přesné mušce libereckého hokejisty Jana Plodka. Druhá disciplína patřila našim fotbalistům. Přesnost Jana Chramosty ve střelbě z luku byla obdivuhodná, a tak se rozhodovalo až v posledním silovém souboji. Ve velice vyrovnané přetahované nakonec zvítězili fotbalisté FK Mladá Boleslav a celkově si tak odvezli vítězství, včetně nádherného fotbalově - hokejového dortu.

FK Mladá Boleslav reprezentovali: Jan Chramosta, Jan Šeda, Jakub Řezníček a Petr Mach. Za HC Bílí Tygři bojovali: Martin Rýgl, Jan Plodek, Jiří Stejskal a David Kajínek.

Fanshop banner