ROZLOUČENÍ SE SEZÓNOU 18. června Dlouhá Lhota
Klub

ROZLOUČENÍ SE SEZÓNOU 18. června Dlouhá Lhota

Redakce

Ve čtvrtek 18. června jsme oficiálně ukončili další fotbalovou sezónu. Za krásného počasí jsme se sešli společně s rodiči na hřišti ve Dlouhé Lhotě.

Hned na úvod našeho odpoledne se odehrálo tradiční a velmi prestižní utkání rodičů versus děti. Je nutno podotknout, že se nejednalo v žádném případě o přátelské utkání. Nikdo nedal nikomu nic zadarmo. I maminky bojovaly jako o život a všechny přítomné uchvátily svou bojovností a sportovním umem.

Po fotbálku a menším občerstvení následovaly tři soutěže (skákání v pytli, přetahování lanem a štafety dvojic). Vítěz není důležitý, protože všichni do toho dali úplně všechno. Po té následovalo zhodnocení sezóny a nastínění programu v té následující.

A pak se všichni společně pustili do jídla. Někdo více, někdo méně. A aby toho fotbalu nebylo málo, tatínkové mezi s sebou odehráli dvouhodinový zápas, v kterém šlo místy i o život. Nakonec o vítězi rozhodl gól v pátém prodloužení. Mnozí se báli, že utkání bude přerušeno pro tmu a bude se dohrávat příští den. Rozlučka se nadmíru vydařila a byla tím nejlepším zakončením naší úspěšně sezóny. V závěru chci poděkovat všem klukům za poctivý přístup během celého roku, rodičům za spolupráci a obětavost, sponzorům za jejich pomoc a v neposlední řadě i trenérům Jardovi a Karlovi za výbornou spolupráci.

S přáním krásných prázdnin a pohodových dovolených Vás zdraví

Váš trenér Michal Mašek

Fanshop banner