Hodnocení sezony 2008/2009
Klub

Hodnocení sezony 2008/2009

Redakce

Právě skončenou sezónu 2008/09 nelze hodnotit jinak, než jako velice úspěšnou. Po celou dobu jsme byli schopni podávat vyrovnané výkony a k výsledkům z podzimní části jsme přidali o dva získané jarní body navíc a byla z toho 8. příčka s 36 body a skóre 48:38, což je za poslední čtyři ročníky v divizní skupině „C", nejlepší výsledek.

Jarní kolotoč však nejdříve začal zimní přípravou, kde jsme se zaměřili na získání jak fyzické kondice, tak i herní připravenosti. K tomu nám sloužilo celkem 11 odehraných přípravných utkání, z nichž jsme 10 vyhráli a v 1 remizovali. Mezi nejpovedenější řadíme zápas s Ústím n/L, Hradcem Králové, Českou Lípou a Teplicemi. Na velice dobrou reprezentaci klubu v podzimních kláních - Danone Cupu jsme navázali dvojutkáním o postup mezi elitu se Spartou Praha. Z obou utkání jsme však odešli poraženi, i když v zápase na Strahově jsme byli Spartě přinejmenším rovnocenným protivníkem. Vše jsme si vynahradili na kvalitně obsazeném turnaji v Teplicích, kde jsme jak vrátili porážku Spartě, tak vyhráli svou skupinu. Nestačili jsme, pouze na Slavii Praha, které jsme ve finále podlehli a obsadili konečnou 2. příčku. V mistrovské soutěži jsme se dokázali prosadit i proti týmům z popředí tabulky a některá utkání byla z naší strany opravdu povedená. Za připomenutí stojí utkání s Olympií Hradec Králové, které jsme vyhráli 5:0, výborný výkon jsme předvedli také s prvním týmem FK Náchod 1:0. Další kvalitní zápasy jsme sehráli v Liberci, doma s Čáslaví a s RMSK Cidlina (i když jsme odešli poraženi, tak týmový výkon hlavně ve 2. poločase byl výborný). Byly i zápasy z kterých si musíme vzít ponaučení pro příště, jako ve Vysokém Mýtě, když po 1. poločase jsme vedli 3:0 a nakonec jsme domácím dovolili snížit na 3:2 a museli bojovat o vítězství až do závěrečného hvizdu rozhodčího.

Závěrem nezbývá než všem hráčům poděkovat za přístup jak k tréninkům, tak i k utkáním a popřát úspěšné zakončení školního roku, hezké prázdniny a v přípravném kempu 15. 7. 09 nashledanou.

Úplně nakonec ještě střelci našich branek v přípravných a mistrovských utkáních:

Jakub Zorkler útočník 43

Roman Novotný záložník 13

Kuhnel Lukáš útočník 12

Košek Dominik útočník 10

Tomašov Jan záložník 8

Zabilanský Jan záložník 8

Šulc Vojtěch záložník 8

Kopal František útočník 7

Vegricht Patrik záložník 5

Bartoň Lukáš obránce 4

Hančar Dominik záložník 3

Toman Jan obránce 2

Jordán Daniel obránce 1

Podzimek Jan obránce 1

Dohnalík Michal útočník 1

Fanshop banner