Vítězství na turnaji v Rejšicích....
Klub

Vítězství na turnaji v Rejšicích....

Redakce

V sobotním dopoledni jsme se zúčastnily turnaje přípravek, zejména okresních týmů, v útulném areálu fotbalového klubu v Rejšicích. Za soupeře nám byly týmy převážně z mladoboleslavského a nymburského okresu, výjimku tvořily hráči Baumitu Jablonec.

Ve druhém zápase jsme se postarali o velké překvapení turnaje, když jsme prohráli s hráči Luštěnic 1:0! K tomuto zápasu stačí jen dodat to , že Luštěnice si výhru zcela jistě zasloužily a svým výkonem nás ve všech směrech přehráli. Důkazem je i to že jsme za celý zápas vystřelili jen jednou na branku soupeře! V tomto utkání jsme byli jen diváky.

Po prohře s Luštěnicemi a důrazné domluvě jsme pak v dalších utkáních podali kvalitní výkony a odměnou nám byly výhry na Rejšicemi 4:0 o branky se podělily Filip Haspeklo (2x) Adam Mansfeld a Láďa Fábry, v dalším zápase jsme porazily Bobnice 7:0 brankami Filip Nezdary (2x) Láďi Fábryho, Lukáše Hrdličky, Filipa Haspekla, Adama Mansfelda a Toma Fingerhuta. v předposledním zápase jsme vyhráli na FŠ Milovice 5:1 branky vstřelily Láďa Fábry (2x) Honza Grus, Adam Mansfeld a Pepa Poliak. V posledním zápase nás čekal suverén turnaje Jablonec, který doposud ani jedinkrát nezaváhal a dokonce se mohl pyšnit nulou na kontě obdržených branek. Jedině výhra nám zajistí výhru v celém turnaji, jiný výsledek by nás odsunul až na třetí místo! Kluci však v zápase podali svůj nejlepší výkon a Jablonec k ničemu nepustily a naopak po celý zápas měli jasnou převahu, odměnou jim pak byl gól, který vstřelil Pepa Poliak za přispění obránce Jablonce z trestného kopu. Na konci jsme pak mohli slavit nejen výhru nad Jabloncem, ale i výhru na celém turnaji.

Mimo týmového vítězství udělilo vedení turnaje i individuální cenu Pepovi Poliakovi za nejlepšího hráče celého turnaje.

Sestava: Venda Jíra, Martin Vrána, Pepa Poliak, Honza Grus, Adam Mansfeld, Lukáš Hrdlička, Filip Haspeklo, Tomáš Musil, Filip Nezdara, Tomáš Fingerhut, Láďa Fábry.

Fanshop banner