V tréninkovém duelu se trefil jen Řezníček
Klub

V tréninkovém duelu se trefil jen Řezníček

Redakce

Každý den od pondělí do pátku dostávají boleslavští fotbalisté pořádně do těla. V jabloneckém sportovním areálu Břízky trénují čtyřfázově. Konkrétně to znamená, že po snídani začínají v devět hodin v posilovně a pokračují od deseti hodin na travnatém hřišti. Po obědě všichni rádi využijí chvilku oddychu a od tří hodin už jsou zase na hřišti. Čtvrtou fází je aktivní regenerace.

Ve středu 24. června si odpoledne zahráli modelové utkání mezi sebou. Trenér Dušan Uhrin ml. rozdělil na dva týmy šestadvacet borců, které má v jabloneckých Břízkách na povel. Na hráče pokřikoval minimálně, spíše pozorně sledoval, jak kdo řeší herní situace a s jakým soustředěním a nasazením hraje. Utkání se hrálo jenom na jeden poločas s několika změnami v sestavách na obou stranách. Jediný gól dal Řezníček po Kyselově nezištné přihrávce.

Ve středu v Břízkách trénovali brankáři Miller, Kubásek, Šeda a hráči Rolko, Kúdela, Janíček, Kalina, Hrdlička, Rajnoch, Mach, Procházka, Dittrich, Poláček, Sylvestre, Mendy, Nečas, Opiela, Řezníček, Táborský, Pecka, Kysela, Kulič, Louhoungou, Prempeh, Dalovič, Lemessa. Teprve ve čtvrtek se k nim přidali mladíci Chramosta, Fabián a Zahustel.

Čtyři zahraniční fotbalisty Louhoungou (Francie), Prempeh (Francie), Dalovič (Srbsko), Lemessa (Etiopie) bude trenér Dušan Uhrin ml. testovat pravděpodobně do příštího týdne. Dostanou totiž šanci v úvodních dvou zápasech letní přípravy, které Boleslavští sehrají v nymburském sportovním centru v úterý 23. a ve čtvrtek 25. června proti české akademické reprezentaci.

Fanshop banner