Pojizerka - Česká Lípa - FK Mladá Boleslav
Klub

Pojizerka - Česká Lípa - FK Mladá Boleslav

Redakce

V nedělním dopoledni jsme sehráli poslední utkání letošního ročníku pojizerky na hřišti LOKO Česká Lípa, kromě domácích nám byl za soupeře i tým Nového Boru.

V prvním zápase se utkal náš výběr červených s Novým Borem a přes velmi dobře odehraný první poločas, však nepochopitelně někteří hráči nastoupily do druhé půle bez nasazení a zcela propadli ve hře do zadu a konečným výsledkem byla remíza 2:2! O branky se postarali Filip Haspeklo a Láďa Fábry. Litovat můžeme jen neproměněných šancí a špatného přístupu některých hráčů ve druhém poločase.

Červení se ve svém prvním zápase utkali s domácím výběrem a zápas to byl velmi pěkný. Začátek zápasu patřil aktivním domácím, postupem času se začala hra viditelně vyrovnávat, ale to už byl stav 2:0 pro soupeře. V závěru poločasu se nám povedlo po velmi pěkné akci snížit na 1:2 střelou Pavla Prokoráta. Druhý poločas jsme herně ovládli a hned v úvodu se znovu po pěkné kombinaci ocitl před brankou Tomáš Musil, který bohužel nechal vyniknout domácího brankáře - nedáš, dostaneš - platilo v tomto případě hned vzápětí, když se po brejku soupeř ujal opět dvoubrankového vedení. Soupeře jsme dostali pod tlak a výsledkem byla penalta po faulu na Pavla Prokoráta, kterou nekompromisně proměnil, v tomto zápase brankář, Ondra Peterka. Bohužel z tlaku, který jsme měli po celý druhý poločas, jsme již žádnou branku nevytěžily a naopak po dalším brejku inkasovali na konečných 4:2!

Červení ve svém druhém zápase jasně přehráli Nový Bor v poměru 9:0, když si zápas doslova užívali. Hattrickem se blýskl Filip Zákonov a Ondra Peterka, dvě branky přidal Tomáš Musil, jednu branku vstřelil Adam Mansfeld.

Modří ve svém druhém zápase nastoupil proti domácímu výběru a hned v úvodu zaskočily soupeře aktivní hrou s bleskovou první brankou, kterou vstřelil Venda Štěpán, druhou branku v zápětí přidal Filip Haspeklo , který v tomto zápase přidal ještě dvě branky a dal tak v zápase hattrick. Herně jsme soupeře přehráli a zaskočily ho důraznou a aktivní hrou, kterou jsme dokázali potvrdit i brankami. Poločas jsme vyhráli 3:0. Ve druhém poločase se povedlo domácím snížit a to jen díky našim chybám ve středu hrací plochy. Tentokrát jsme si však vedení pohlídali a naopak díky aktivní hře jsme byli pro soupeře stále nebezpeční. Z toho plynuly i branky, které postupně vstřelili Honza kalabas, Maty Somr a Láďa Fábry i přesto že se domácím povedlo vstřelit další dvě branky a upravit tak konečnou podobu skóre na 7:3 můžeme být s hrou nasazením spokojeni.

Výsledky:

LOKO Česká Lípa - FK Mladá Boleslav /modrá/ 4:2 (Prokorát, Peterka)

LOKO Česká Lípa - FK Mladá Boleslav /červená/ 2:2 (Haspeklo, Fábry)

Nový Bor - FK Mladá Boleslav /modrá/ 0:9 (3x Zákonov, 3x Peterka. 2x Musil, Mansfeld)

Nový Bor - FK Mladá Boleslav /červená/ 3:7 (3x Haspeklo, Štěpán, Somr, Kalabis, Fábry)

Sestavy:

FK Mladá Boleslav /modrá/ : Ondra Peterka, Dan Říha, Adam Kozmér, Adam Mansfeld, Zdeněk Jakubec, Lukáš Hrdlička, Pavel Prokorát, Tomáš Musil, Filip Zákonov, Filip Plichta.

FK Mladá Boleslav /červená/: Honza Kalabis, Tomáš Duchoslav, Tomáš Fingerhut, Pepa Poliak, Maty Somr, Láďa Fábry, Kuba Novák, Filip Haspeklo, Venda Štěpán, Matěj Pik, Martin Vrána.

Fanshop banner