Turnaj - CHRUDIM 19. a 21.6.2009
Klub

Turnaj - CHRUDIM 19. a 21.6.2009

Redakce

SK CHRUDIM

POŘÁDÁ TŘÍDENNÍ MEZINÁRODNÍ TURNAJ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK

Termín : pátek 19.6. 2009 od 11 : 00 hodin - neděle 21.6. 2009 do 15 : 00

Turnaje se zúčastní 16 - 17 týmů z tuzemska i zahraničí.

Odjezd autobusem od jižní tribuny 19.6. v 8.30 hod. Ubytování a stravování zajištěno (2x snídaně, 3x oběd, 2x večeře), s sebou karimatku a spacák! V neděli po 15.00 si rodiče vyzvednou kluky v Chrudimi.

Hrací systém bude každý s každým 2 x 11 minut!

Přihlášena jsou tato mužstva :

  1. SK CHRUDIM + VÍTANOV
  2. AFK CHRUDIM
  3. SPARTA ČKD KUTNÁ HORA
  4. FK NÁCHOD
  5. SK SIGMA OLOMOUC
  6. FK MLADÁ BOLESLAV
  7. BK PSOHLAVCI
  8. FŠ TŘEBÍČ
  9. FK LITOMĚŘICE
  10. FC BANÍK OSTRAVA
  11. FC BRNO
  12. 1.SK PROSTĚJOV
  13. FK PŘELOUČ
  14. SLAVOJ BRUNTÁL
  15. ČERNOMOREC ODĚSA
  16. FK ŠUMPERK

Ředitel tohoto turnaje : Aleš Zvolánek

Mobil : 728574585

E-mail : a.zvolanek@centrum.cz

Obecná ustanovení

Pořadatel turnaje : FOTBALOVÝ KLUB SK CHRUDIM

Datum : pátek 19.6. 2009 - neděle 21.6. 2009

Začátek prvních utkání bude v pátek 11 : 00 hodin a

předpokládaný konec v neděli v 15 : 00 hodin.

Místo konání : Travnaté hřiště SK CHRUDIM

U Vodojemu

Pan ŠKRHA : 602320096

Prezentace : Příjezd a prezentace družstev u pořadatelů minimálně 60 minut před svým prvním utkáním turnaje!

Věková kategorie : Hráči narození po 1.1. 2000 a mladší , kteří mají s sebou platný registrační průkaz. Před svým prvním utkáním předloží vedoucí družstva pořadateli turnaje vyplněnou a potvrzenou soupisku hráčů ( příjmení,jméno,rodné číslo ) s čísly dresů, ve kterých budou hrát po celý turnaj. Registrační průkazy hráčů uvedených na soupisce je povinen vedoucí družstva předložit rozhodčím na požádání soupeře!

Startovné : 2.300,- Kč. Startovné bude použito na částečné pokrytí režijních nákladů.

Doprava a stravování : Na náklady účastníků! Po celou dobu turnaje bude k dispozici restaurace,udírna atd. ,vše v areálu stadionu. Pro trenéry a vedoucí mužstva bude k dispozici zřízen VIP prostor. Každé družstvo obdrží na náklady pořadatele minerální vody pro hráče. Stravování ve školní jídelně na stravenky!

Ubytování : Na náklady účastníků ve škole na vlastních karimatkách a ve vlastních spacích pytlích. Více podrobností Vám bylo již sděleno v POZVÁNCE na letní turnaj! Každý účastník ubytování je povinen respektovat ubytovací řád, který obdržíte na místě.

Technická ustanovení

1 - PRAVIDLA: Hraje se dle Pravidel minifotbalu s níže uvedenými odlišnostmi v těchto propozicích.

a./ AUT A ROHOVÝ KOP: aut se vhazuje po obou stranách hřiště. Rohový kop se kope ze vzdálenosti 12 m od jednotlivých tyčí branky, toto místo bude označeno!

b./ TRESTNÝ KOP: při zahrávání trestného kopu (přímého či nepřímého) musí být hráči soupeře ve vzdálenosti nejméně 3 m od míče.

c./ HRA BRANKÁŘE: malá domů se smí hrát!

d./ KARTY: ŽLUTÁ KARTA - uděluje se hráči za přestupky proti pravidlům, zdržování, nesportovní chování, neupravenost hráče, nedodržení 3 m vzdálenosti při zahrávání kopů soupeřem

atd. - HRÁČ NENÍ VYLOUČEN!

ČERVENÁ KARTA - se udělí hráči za dvě žluté karty v jednom utkání, za urážku rozhodčího, soupeře či spoluhráče, za druhý úmyslný faul a jiné nesportovní chování - HRÁČ SAMOTNÝ JE VYLOUČEN DO KONCE DANÉHO

UTKÁNÍ! Družstvo hraje oslabené o jednoho hráče po dobu 3.minut.

2./ HRACÍ PLOCHA: Hraje se na travnaté hrací ploše. Hřiště odpovídá pravidlům pro minifotbal.

3./ HRÁČI : minimálně 15 minut před zahájením svého prvního utkání turnaje předá každý vedoucí družstva do rozhlasové kabiny potvrzenou soupisku hráčů ( příjmení, jméno,rodné číslo) s čísly dresů, ve kterých budou jednotlivý hráči po celou dobu turnaje hrát.

4./ POČET HRÁČU A STŘÍDÁNÍ : hraje sedm hráčů v poli a brankář tedy 7+1. Celkový počet hráčů je 16. Střídání je libovolné po upozornění rozhodčího a jen v prostoru střídaček, které jsou umístěny pro obě družstva vedle velké branky.

5./ VÝSTROJ : dvě sady dresů různé barvy nebo sada dresů a rozlišovací vesty, trenýrky, štulpny, holenní chrániče. Kopačky nesmí mít šroubovací kolíky. Bez uvedené výbavy nebude hráč připuštěn ke hře!!!

6./ HRACÍ ČAS : 2 x 11 minut Celkem odehraje každé družstvo 16 utkání, což je v průběhu turnaje celkem 352 minut.

7./ HRACÍ SYSTÉM : hraje celkem 16 -17 družstev,každý s každým.

8./ ROZHODČÍ : delegaci rozhodčích zajistí OFS CHRUDIM.

9./ ODPOVĚDNOST ZA ŠKODY : pořadatel turnaje není zodpovědný za škody způsobené při úrazech, krádežích , resp. jiných škodách způsobených na třetí osobě. Každé družstvo se turnaje účastní na vlastní riziko! Za škody je zodpovědný vedoucí či trenér daného družstva a jsou povinni způsobenou škodu UHRADIT!

10./ CENY : ceny obdrží všechna mužstva!

1. - 4. místo: diplom, pohár, medaile

5. - 15. místo: diplom, věcné ceny

16. místo: cena útěchy

Dále bude vyhlášen: a./ nejlepší obránce

b./ nejlepší brankář

c./ nejlepší útočník,,kterého určí turnajová komise

d./ nejlepší střelec

e./ nejmladší hráč turnaje

f./ nejlepší hráč každého týmu,kterého si určí trenér jednotlivého mužstva

SK CHRUDIM dále udělí cenu FAIR-PLAY !

11./ HODNOCENÍ VÝSLEDKU : DRUŽSTVA - vítězem se stane družstvo s největším počtem bodů (hodnotí se 3-1-0). Při rovnosti bodů rozhoduje vzájemné utkání (případně minitabulka), větší brankový rozdíl ze všech utkání, větší počet vstřelených branek, případně dodatkové penalty na neutrálního brankáře v sérii 5 a potom po jedné až do rozhodnutí.

STŘELEC TURNAJE - hráč, který nastřílí na turnaji nejvíce branek. V případě více hráčů rozhodují penalty na neutrálního brankáře a to série 3 penalt a potom po jedné až do rozhodnutí.

HRÁČ ( nejml.,brankář,obránce ) - toho určí sbor pořadatelů.

12./ PROTESTY : případné protesty je možno podat do 10 minut po skončení příslušného zápasu u hlavního pořadatele turnaje za poplatek 500.- Kč.

O protestu rozhodne STK turnaje bezprostředně.

13./ ZDRAVOTNÍ ZABEZPEČENÍ : Po celou hrací dobu turnaje bude přítomna zdravotní služba. V případě nutnosti bude povolána RZS CHRUDIM, která se nachází v blízkosti fotbalového hřiště.

ORGANIZAČNÍ USTANOVENÍ

1. Žádáme včasné nástupy týmů k jednotlivým utkáním. Každé družstvo musí být připravené k nástupu do utkání 5 MINUT PŘED UKONČENÍM PŘEDCHOZÍHO UTKÁNÍ - časový rozpis utkání je pouze orientační!!!

2. Družstvo, které se nedostaví včas na utkání (čekací doba je 5 minut po ukončení předchozího utkání) nebo družstvu, z jehož viny nebude utkání dohráno, bude výsledek kontumován 3:0 ve prospěch soupeře!

3. Do prostoru hrací plochy, který je vymezen zábradlím, mají vstup povolen jen pořadatelé, zdravotní služba, rozhodčí a dále jen hráči, trenéři a vedoucí družstva jen těch mužstev, která hrají své utkání dle rozpisu. Případně mohou pro rozcvičení se před svým utkáním využít plochy, která je k dispozici v areálu stadionu. Všichni, kteří mají povolený vstup na hrací plochu, se mohou pohybovat jen v prostorách střídaček, které se nacházejí u velkých branek normálního hřiště. Není povoleno vstupovat na travnatou plochu v místech půlící čáry velkého hřiště.

OSTATNÍ PŘÍTOMNÍ MAJÍ VSTUP NA HŘIŠTĚ Z BEZPEČNOSTNÍCH DUVODU A Z DUVODU POŠKOZENÍ ZAKÁZÁN ! ! !

4. Pořadatel si vyhrazuje právo na případné změny a úpravy v propozicích turnaje.

V CHRUDIMI 25.4.2009

Aleš Zvolánek, ředitel turnaje


Fanshop banner