S koupí permanentek neváhejte
Klub

S koupí permanentek neváhejte

Redakce

V poslední májovou sobotu při utkání 30. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav – AC Sparta Praha odstartoval předprodej permanentek na sezónu 2009/10 v Bolekshopu v přízemí jižní tribuny u fotbalového hřiště na Městském stadionu v Mladé Boleslavi pro fanoušky. „V prvních dvou červnových týdnech si každý zájemce může vybrat místo, jaké chce,“ zdůraznil ředitel klubového obchodu a marketingu Petr Svěcený. A kdo tak učiní, získává 30% slevu na zakoupení originálního dresu FK Mladá Boleslav.

Ceny celoročních vstupenek zůstávají stejné jako v minulém ročníku. To znamená základní 1950 Kč, do sektoru domácích vlajkonošů 950 Kč a pro členy oficiálního Fanklubu FKMB 550 Kč, ovšem také pouze do sektoru vlajkonošů.

Výroba a dodávka magnetických karet se o pár dní zpozdila. Někteří zájemci o permanentky znervózněli, ale zbytečně. Stále platí, že rezervace a prodej funguje a karty budou k vyzvednutí nebo zaslání do týdne. To je ujištění pro všechny příznivce boleslavského fotbalu, kteří podobně jako pan Novotný z Dobrovice v následující ukázce mailové korespondence zapochybovali.

„Dobrý den pane Svěcený.

Dnes jsem s radostí napochodoval do Bolekshopu s úmyslem zakoupení 2 ks permanentních vstupenek na příští sezonu. Již před týdnem jsem kvitoval včasný předprodej, jelikož 1. červen je můj nadlouho jediný volný den /díky státnímu svátku v SRN/. Radostně jsem se již viděl oděn v novém dresu zakoupeném s 30% slevou. Bohužel, mé zklamání bylo velké. Dres bych oželel, nakonec si ho mohu koupit za plnou cenu, ale informace jinak milé obsluhy obchodu, že „permanentky doposud nejsou“ mne velmi zarmoutila. A to mne ještě dorazilo info, že „má“ místa jsou již kýmsi zadaná. Prosím, proč inzerujete nabídku zboží, které nemáte, proč nelze alespoň v prvním týdnu prodeje umožnit zakoupení permanentek na původní místa? No, snad se díky ochotné obsluze obchodu vše v dobré obrátí a já se na konci června shledám s permanentkami dle svého, byť již mírně korigovaného přání. Ale jinak dobrý, hlavně, že je mír.

S pozdravem Petr Novotný."

Protože pan Novotný uvedl osobní mailový kontakt (bez jeho svolení zde nezveřejňujeme), dočkal se okamžité odpovědi. Může být jistě vysvětlením i pro všechny další fanoušky, kteří se při nákupu permanentek ocitli v podobné situaci. Ředitel obchodu a marketingu FK Mladá Boleslav Petr Svěcený vysvětlil situaci těmito slovy:

„Dobrý večer, situace není tak hrozná, jak se domníváte. Jediný problém, který je daní za to, že permanentky prodáváme minimálně o 2 týdny dříve než obvykle, je fakt, že fyzicky se výroba a dodávka magnetických karet o pár dní zpozdila. Nicméně platí to, že prodej funguje a karty budou k vyzvednutí nebo zaslání do týdne. Je to naprosto běžné například u vstupenek na mistrovství světa, kde vstupenky také obdržíte později, než učiníte rezervaci a než je zaplatíte. Tady to nebyl záměr, říkám, je to určitá daň. Zároveň platí, že každý, kdo tak učiní, dostane slevu 30% na dres.

Pokud vaše místa jsou již zarezervována někým jiným, tak buď vás někdo předběhl, což je nepravděpodobné, anebo jste sedával v sektoru Q, který letos musí být vyhrazen, a tudíž nebude vůbec dán do prodeje. Doufám, že ze 4000 míst vyhrazených pro permanentky si vyberete takové, které bude stejně dobré než to, na jaké jste byl zvyklý doposud. Nikde jsme neříkali, že si někdo může dopředu koupit permanentky na „původní místa“. Ale že si dopředu můžete koupit na místa, která si vyberete. Pokud sektor, který chcete, není pro permanentky vyhrazen, pak to přeci nelze splnit. Doufám, že nám nemáte za zlé vstřícné kroky, které se snažíme učinit pro naše fanoušky. Zpoždění výroby karet jsme nezpůsobili, tak snad pochopíte prodej s mírně zpožděnou distribucí. Karty by měly fyzicky být příští pondělí.“

Fanshop banner