Rozhodl první gól, shodli se trenéři
Klub

Rozhodl první gól, shodli se trenéři

Redakce

Mladé Boleslavi utekla účast v Evropské lize skrz prsty, z čehož byl trenér Dušan Uhrin po posledním utkání Gambrinus ligy hodně smutný. Přeci jenom opakovaně veřejně projevil víru ve schopnosti boleslavského týmu udržet čtvrtou ligovou příčku. Nepovedlo se… Sparta třemi góly do boleslavské sítě potvrdila pozici vicemistra a účastníka kvalifikace Ligy mistrů.

„Povedlo se nám vstoupit aktivně do utkání, ale inkasovali jsme v pětačtyřicáté minutě a ten gól rozhodl celé utkání,“ povzdechl si boleslavský trenér Dušan Uhrin před novináři. „Děláme v obraně chyby a na druhé straně góly nedáváme. Chtěli jsme hrát o poháry, kluci udělali všechno, aby se to podařilo, ale bohužel se to nepovedlo. Spartě blahopřeji,“ dodal Dušan Uhrin.

Podle sparťanského kouče od počátku utkání bylo patrné, že soupeřům jde o hodně. „Boleslav byla aktivnější, vypracovala si šanci, naopak my nebyli ve své kůži. Oba týmy projevovaly snahu hrát fotbal. Nás navíc zklidnil gól z pětačtyřicáté minuty a po přestávce jsme kontrolovali hru. Jsem rád, že jsme vyhráli a postoupili do Ligy mistrů,“ pravil Josef Chovanec.

Fanshop banner