Boleslav si pojistila Chramostu na pět let
Klub

Boleslav si pojistila Chramostu na pět let

Redakce

Osmnáctiletý útočník Jan Chramosta si v letošním jaru vystřílel lepší profesionální smlouvu. V závěrečném týdnu ligové sezóny, pár dnů před důležitým utkáním proti Spartě Praha, s ním šéfové FK Mladá Boleslav podepsali nový dlouhodobý kontrakt na pět let, to znamená do 30. června 2014. Informaci potvrdil sportovní ředitel klubu Zdeněk Kudela.

Nejlepší kanonýr celostátní dorostenecké ligy ročníku 2007/08 s 24 trefami a v současnosti student třetího ročníku mladoboleslavského Gymnázia Josefa Pekaře prožívá kouzelnou jarní sezónu. V neděli 5. dubna 2009 poprvé naskočil do utkání Gambrinus ligy. O té doby si dosud připsal osm prvoligových startů a v nich pět gólů. Ve čtvrtek 28. května se upsal na příštích pět let FK Mladá Boleslav a v neděli 30. května podstoupí bitvu o Evropu. V úterý 9. června jej pravděpodobně čeká premiéra v dresu ČR U21, to znamená v druhém nejprestižnějším tuzemském reprezentačním týmu, do kterého obdržel nominační pozvánku od trenéra Lvíčat Jakuba Dovalila.

"Jsem pochopitelně rád, že o mě boleslavský klub má dlouhodobý zájem a vylepšené podmínky mě těší," reagoval Jan Chramosta na novou smlouvu.

Fanshop banner