V nedělním dopoledni jsme zavítali na horkou půdu do Turnova
Klub

V nedělním dopoledni jsme zavítali na horkou půdu do Turnova

Redakce

Doslova horká půda, vždyť v Turnově v nedělním dopoledni vládlo takřka tropické počasí. V prvním zápase našeho červeného výběru s domácím áčkem předvedli kluci velmi dobrý výkon, zejména v nasazení a bojovnosti domácí přehráli.

Hrál se pohledný fotbal, ve kterém jsme byli, vesměs o rok staršímu soupeři, vyrovnaným soupeřem a ve větší části jsme měli více ze hry. Bohužel pro nás jsme nedokázali proměnit řadu šancí. Naopak soupeř po brejkových situacích jen dvakrát trestal. V brance totiž i přes dvě obdržené branky čaroval Pavel Prokorát! Za to naše šance trestuhodně nezužitkovali Láďa Fábry a Filip Haspeklo. Přesto za výkon v tomto zápase, až na drobné výjimky, lze hráče za výkon a předvedenou hru pochválit.

Na druhé straně výběr modrých nastoupil proti „rezervě" domácích a podle výsledku 4:3 v náš prospěch to vypadá na vyrovnaný zápas, ale za třemi brankami soupeře v naší síti nalézt nekoncentrovanost našich hráčů. Zápas jsme měli pod kontrolou a soupeře ve všech činnostech přehráli. O naše branky se postarali dvěma zásahy Zdeněk Jakubec, po jedné přidali Adam Mansfeld a Filip Zákonov.

Ve druhých zápasech se na naších hráčích projevila zjevná únav, přesto se jim nedá upřít snaha. Modří, kteří nastoupili proti lepšímu domácímu výběru, zaspali a prochodily první poločas. I přes snahu Pepy Poliaka v brance, který svými zákroky svůj tým podržel, se domácí ujali dvoubrankového vedení vesměs po našem nedůrazu nebo chybách v rozehrávce. Ve druhé půli soupeř přidal další dvě branky a my dokázali jen upravit po povedené akci brankou Honzy Kalabise. Soupeř vyhrál zaslouženě.

Souběžně hrané utkání červených s rezervou domácích výsledkově vyznělo pro náš tým na skóre 5:2 se hatrikem podepsal Filip Haspeklo a jednou brankou Láďa Fábry a Tomáš Musil. První poločas nám nevyšel a trochu jsme se trápily, ve druhém jsme už jasně vládli na hřišti a dovedli v poklidu zápas do vítězného konce. Na soupeře platila především rychlost našich útočníků podpořená dobrou hrou záložní a obrané řady.

Za nasazení a výkon v obou zápach musíme vyzdvihnout výkon především červeného týmu. Modří lehce zaostali především ve svém druhém zápase.

Výsledky:

Turnov A - FK Mladá Boleslav (červená) 2:0

Turnov B - FK Mladá Boleslav (modrá) 3:4 (2x Jakubec, Zákonov, Mansfeld)

Turnov B - FK Mladá Boleslav (červená) 2:5 (3x Haspeklo, Fábry, Musil)

Turnov A - FK Mladá Boleslav (modrá) 1:4 (Kalabis)

Sestavy:

FK MB červená: Pavel Prokorát - Honza Grus, Lukáš Hrdlička, Jakub Novák, Tomáš Musil, Láďa Fábry, Filip Nezdara, Filip Haspeklo, David Průša, Tomáš Duchoslav

FK MB modrá: Jozef Poliak - Daniel Říha, Tomáš Fingerhut, Zdeněk Jakubec, Matěj Pik, Adam Mansfeld, Filip Zákonov,Jan Kalabis, Václav Štěpán.

Fanshop banner