Ve středu o body proti Krči
Klub

Ve středu o body proti Krči

Redakce

Utkání vloženého 34. kola ČFL FK Mladá Boleslav“B“ – SK Sparta Krč se hraje ve středečním odpoledni 20. května od 17 hodin v areálu mladoboleslavského Městského stadionu. Duel desátého týmu s třetím by měl rozhodovat hlavní sudí Šimek s asistenty Jelínkem a Hockem. Podzimní vzájemný duel neměl vítěze.

Dosavadní vzájemná bilance:

Podzim 2006 SK Sparta Krč – FK Mladá Boleslav“B“ 1:0 (Houštecký)

Jaro 2007 FK Mladá Boleslav“B“ – SK Sparta Krč 3:0 (M.Sedláček 2, Holub)

Podzim 2008 SK Sparta Krč – FK Mladá Boleslav“B“ 1:1 (Horkavý – Táborský)

V mistrovském ročníku 2007/08 působila Sparta Krč ve druhé lize, proto se s ní mladoboleslavská juniorka o body v ČFL nestřetla. V loňském podzimu na krčském trávníku při remíze 1:1 oba góly padly v prvním poločasu. Boleslavské vedení zařídil útočník Táborský a těsně před přestávkou vyrovnal krčský stoper Horkavý.

Podzimní sestava FK Mladá Boleslav“B“: Kubásek – Ševinský, Vizingr, Rolko, Horák – Nečas, Ganugrava, Svoboda, Fabián – Chramosta, Táborský.

Podzimní sestava SK Sparta Krč: Frydrych – Soukup, Horkavý, Havlíček, Nešpor – Kounovský, Kordiak, Hašler, Viskup – Dubský, Matějka

Sparta Krč na jaře venku bodovala jen v Českých Budějovicích, kde tamní juniorku zdolala těsně 1:0, a na Slavoji Vyšehrad, na jehož hřišti remizovala 1:1. Jinak venku prohrála ve Vlašimi 0:3, v Karlových Varech 0:4 a v Sezimově Ústí 0:1. To znamená, že v pěti jarních venkovních mistrácích dala jen dva góly.

Sparta Krč je v aktuálním pořadí ČFL třetí a je jedním z mála klubů, který nemá starosti se sestupem, ani se nestresuje postupovou touhou. Za Spartou Krč zaostávají Boleslavští na 10. příčce o dvanáct bodů.

Družstvo FK Mladá Boleslav“B“ má na jaře problémy vybojovat potřebné body na domácím hřišti, kde ze čtyř utkání jednou remizovali (Slavia Praha“B“ 0:0), dvakrát prohráli (Písek 1:3 a Vlašim 0:1) a jenom jednou vyhráli (Karlovy Vary 1:0).

Fanshop banner