Rozšiřte řady fanoušků
Klub

Rozšiřte řady fanoušků

Redakce

Je tomu už rok, co se fanouškovská skupina FANATIC FANS aktivně zapojila do podpory klubu jak v domácích, tak venkovních zápasech. Bohužel ani po roce většina lidí neví, že taková skupina existuje ba dokonce, že má vlastní stránky, které jsou denně aktualizovány o články ze zápasů i o jiné zajímavé články spojené s klubem.

Tato skupina má za cíl slušně fandit a vytvářet choreografie na zápasy. Úzce spolupracuje s klubem a fanklubem. Návštěvnost stránek této skupiny činí cca 160 lidí za den, ale bohužel z těch 160 lidí je pouze 40% z okolí Mladé Boleslavi, z čehož soudíme, že domácí publikum o těchto stránkách neví.

Tato skupina má vlastní vlajky, šály, trička, mikiny, samolepky. Vytváří chorály na zápasy ( šala la la, Fabrikáři do boje, Tam v překrásném údolí apod. )

Proto zkuste navštívit jejich stránky, které Vás jistě zaujmou. Do Fanatic Fans se klidně můžete zaregistrovat. Podmínky jsou uvedeny na stránkách FKMB nebo stačí poslat email, který je na hlavních straně FFMB a naši vedoucí se s Vámi spojí a předají informace.

Závěrem snad – ROZŠIŘTE ŘADY FANOUŠKŮ NA PODPORU KLUBU.

Webové stránky: www.ffmb.cz, http://fanklub.fkmb.cz

Fanshop banner