Divácká soutěž je ve finále
Klub

Divácká soutěž je ve finále

Redakce

V jarní fotbalové sezoně od 22. února do 29. května 2009 vyhlásil FK Mladá Boleslav soutěž pro čtenáře fotbalových zpravodajů vydávaných k mistrovským utkáním Gambrinus ligy. Soutěž je ve finále, to znamená, že už zbývá jenom vylosovat šťastného výherce hlavní ceny, kterou je zájezd na vybrané utkání evropského poháru.

Ve fotbalovém zpravodaji FK Mladá Boleslav při utkání 28. kola Gambrinus ligy se objevil poslední hrací symbol. Na jaře jich bylo ve hře celkem sedm. Kdo je získal všechny, snadno z nich sestavil soutěžní tajenku a pokud se chce zúčastnit losování, musí ji odeslat na adresu: FK Mladá Boleslav a.s., U stadionu 1118/II, 293 01 Mladá Boleslav.

Losování výherce se uskuteční o poločasové přestávce při posledním domácím utkání ligové sezóny 2008/09 FK Mladá Boleslav – AC Sparta Praha v sobotu 30. května. Pokud někomu z jakýchkoliv důvodů některý z jarních zpravodajů s hracím symbolem schází, může si ho pořídit v Bolekshopu v přízemí jižní tribuny u fotbalového hřiště na Městském stadionu v Mladé Boleslavi.

Fanshop banner