Poslední fotbalový zájezd do Prahy
Klub

Poslední fotbalový zájezd do Prahy

Redakce

Utkání 29. kola Gambrinus ligy FK Bohemians (Střížkov) - FK Mladá Boleslav se hraje v sobotu 23. května od 15 hodin na žižkovském hřišti. Boleslavský klub k tomuto utkání pořádá dotovaný zájezd. Je to poslední fotbalová výprava v končícím soutěžním ročníku 2008/09, kdy FK Mladá Boleslav opět usiluje o postup do pohárové Evropy.

Autobusy z mladoboleslavského Městského stadionu odjedou v sobotu 23. května ve 13 hodin (sraz ve 12,45 hodin). Výprava za fotbalem do Prahy stojí 180,- Kč (člen fanklubu 150,- Kč). V této ceně je zahrnuta doprava z Mladé Boleslavi do Prahy i zpět a vstupenka na ligové utkání. Každý platící účastník zájezdu si může vzít jednoho rodinného příslušníka (manželka, dítě do 15 let), za kterého zaplatí jen 50% ceny, ale je nutné jej nahlásit předem z důvodu rezervace počtu sedadel v autobuse.

Bližší informace zájemci obdrží u Jana Pažouta na telefonu 777 313 404 nebo na emailové adrese jan.pazout@centrum.cz- heslo BOHEMIANS. Uzávěrka přihlášek je v pátek 22. května ve 12 hodin.

Fanshop banner