Uhrin nechápal verdikty sudího
Klub

Uhrin nechápal verdikty sudího

Redakce

Po obnovené premiéře na boleslavském trávníku netajil Dušan Uhrin, že je na své hráče naštvaný. „Nelíbilo se mi, jak jsme hráli. Představuji si od boleslavských hráčů větší tlak na míč a více bojovnosti,“ pravil a zkritizoval rozhodčího za hrubé chyby v souvislosti s odvolanou penaltou a přetažením avízovaného prodloužení. Plzeňský trenér Pavel Vrba o konečné remíze prohlásil, že byla zasloužená. "Plzeň si remízu zasloužila," přitakal Dušan Uhrin.

„Vstoupili jsme do utkání nervózní. Chtěli jsme vyhrát, bohužel se nám to nepovedlo. Máme jenom jeden bod, ale každý bod je důležitý. V ligové tabulce jsme čtvrtí a postup do evropských pohárů máme stále ve svých rukou, jak se v Česku říká,“ prohlásil po utkání s Plzní Dušan Uhrin.

Před novináři se neubránil poznámce k prapodivným verdiktům sudího Adama. „Odvolaná penalta a inkasovaný gól v čase, kdy se už nemělo hrát, to jsou pro mě nepochopitelné věci, které by se stávat neměly.“ I přes zřejmou rozmrzelost dokázal mluvit o nedostatcích svého mužstva: „Jsem naštvaný na své hráče, od kterých si představuji, aby byli aktivnější a vytvářeli na soupeře větší tlak v závěru utkání,“ opakoval Dušan Uhrin výhrady k mladoboleslavskému hernímu projevu.

Pavel Vrba byl s vystoupením plzeňského mužstva v Mladé Boleslavi spokojený a vyjádřil to i pochvalnými slovy na pozápasové tiskovce: „Z naší strany to bylo povedené utkání a bod jsme si zasloužili. Při troše štěstí jsme měli i na tři. Mužstvo musím pochválit, hráli jsme fotbal a když budeme takto pokračovat, příští ročník můžeme hrát ve vyšších patrech tabulky. Kdybychom prohráli, bylo by to nespravedlivé.“

Fanshop banner