Z východu nevezou ani bod
Klub

Z východu nevezou ani bod

Redakce

Boleslavští ztratili všechny body inkasováním jediného gólu deset minut před koncem utkání. Sice stále drží postavení ve středu tabulky ČFL, ale její spodní polovina se nečekaně a nepříjemně zahušťuje, jak se nikomu nechce spadnout do divize.

Začátek patřil Letohradu. Ve 2. minutě domácí záložník Glos v trestňáku nastřelil tyč Kubáskovy branky a Kočí poslal dorážku z malého vápna vysoko nad. O dvě minuty později po rohovém kopu Vaniše měli Letohradští další šanci, kterou neproměnili, a v 8. minutě nedosáhl Kočí před boleslavskou brankou na Glosův centr.

Ke slovu se potom dostali také Boleslavští. V 10. minutě Sedláček zakončil brejk střelou těsně vedle levou tyč a za pět minut po rohovém kopu také Murárik vypálil nepřesně. V 17. minutě napřáhl ze třiceti metrů Svoboda a těsně přestřelil. Ve 28. minutě nedůslednost letohradské obrany trestal Vajgl, ale také on mířil těsně nad břevno.

Druhý poločas začali aktivněji Boleslavští. Ve 47. minutě Sedláčkovo povedené zakončení vyrazil se štěstím brankář Kykal na roh. V 50. minutě Mrvík z trestného kopu nastřelil hráčskou zeď.

V 52. minutě závar před boleslavskou brankou vyřešil Zbrožek rázným odkopem. Následnému rohovému kopu Letohradu se Boleslavští ubránili.

V 56. minutě Vajgl přestřelil letohradskou branku. V 65. minutě Sedláčkův trestňák vytáhl gólman Kykal ze šibenice na roh. Po jeho rozehrání se Boleslavští už k zakončení nedostali.

V 80. minutě úspěšnou hlavičkou z malého vápna letohradský Kočí rozhodl utkání – 1:0. V 86. minutě se do brejku hnal Gulajev, ale Mrvík jej včas zastavil. Ve třetí minutě nastaveného času byl blízko vyrovnání střídající Kadlec, ale nedosáhl na míč a tak skóre nezměnil.

FK Mladá Boleslav“B“: Kubásek – Zbrožek, Murárik, Mrvík, Mach (74. Horák) – Dittrich (84. Kadlec), Svoboda, Vajgl (68. Fabián), Sedláček – Vizingr, Bořil.

FK OEZ Letohrad: Kykal – Vaniš, Řehák (58. Kail), Lukeš, Adam – Glos (83. Kříž), Kočí (M.Stejskal), D. Stejskal, Strasmeier – Honka, Gulajev.

Gól: 80. Kočí

ŽK: Kail, Kykal

Rozhodčí: Henych – Pešek, Aubrecht

Diváků: 600

Fanshop banner