Kúdela, Kysela a Procházka věří ve výhru
Klub

Kúdela, Kysela a Procházka věří ve výhru

Redakce

V utkání 28. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav – FC Viktoria Plzeň, které se hraje v neděli 17. května od 17 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu, mužstvo pod novým trenérem Dušanem Uhrinem touží po třech bodech. Ty by Boleslav o potřebný krůček přiblížily k vytoužené účasti v evropském poháru. Ondřej Kúdela, Václav Procházka i Jan Kysela v to věří. Poslechněte si je ve video reportáži TV Bolka.

Ondřej Kúdela a Jan Kysela nastoupili ve vítězném duelu na ostravských Bazalech po delší době opět v základní sestavě a vydrželi na hřišti celé utkání. „Hlavně, že jsme vyhráli a nedostali gól,“ zářil spokojeností Ondřej Kúdela. „Chceme hrát evropské poháry a tak je povinností potvrdit tři body z Ostravy, to znamená hrát proti Plzni útočně na naplno bodovat,“ dodal.

Jan Kysela se na hřiště vrátil po vleklé rekonvalescenci kotníku zraněného na tureckém soustředění. V závěru ostravského utkání kotník cítil. „Trochu jsem se kousnul a šlo to,“ přiznal. A jak vidí mladoboleslavské ambice na evropské poháry? „Poslední tři zápasy musíme dohrát s co nejvíce body. Mančaft je dost silný na to, aby udělal devět bodů,“ pravil odhodlaně před plzeňským utkáním.

Pro Václava Procházku, jenž je plzeňským odchovancem, bude nejbližší ligové utkání pikantnější, než s ostatními soupeři. „Mám v Plzni hodně kamarádů a těším se na ně, hlavně na Davida Limberského.“ Václava Procházku mrzí, že v boleslavském dresu na podzim v Plzni prohrál a navíc gól, který tam dal, mu sudí neuznal. „Dobře si to pamatuji a budu se snažit dát gól, který tentokrát bude platit.“ O obránci Václavu Procházkovi si více přečtěte ve zpravodaji, který klub vydává k nedělnímu utkání FK Mladá Boleslav – FC Viktoria Plzeň.

Fanshop banner