Po Ostravě potřebujeme bodovat i doma
Klub

Po Ostravě potřebujeme bodovat i doma

Redakce

Utkání 28. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav – FC Viktoria Plzeň se hraje v tradičním čase nedělního odpoledne 17. května od 17 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu. Domácímu publiku se po prvé po svém návratu z Rumunska představí kouč Dušan Uhrin, jenž si obnovenou premiéru na boleslavské lavičce odbyl v Ostravě. Do kádru se po trestu za žluté karty vrátil Janíček, nejistý je start zraněného Papadopulose.

Jan Chramosta sice v uplynulých šesti ligových mistrácích nasázel do soupeřových sítí pět gólů, ale dlouhodobě je v aktuálním ročníku 2008/09 nejlepším střelcem FK Mladá Boleslav Michal Papadopulos s deseti trefami. S nimi se drží na třetí příčce mezi všemi střelci Gambrinus ligy. Při utkání v Ostravě, kde fotbalově vyrůstal, předčasně odstoupil ze hry již před přestávkou kvůli potížím se stehenním svalem. V týdnu před utkáním proti Plzni absolvoval intenzivní léčbu.

„S výjimkou svalových potíží Papadopulose jsou jinak všichni hráči v pořádku a společně se na utkání proti Plzni těšíme. Ke splnění cíle, kterým je postup do evropských pohárů, a k potvrzení bodového zisku z Ostravy, potřebujeme také doma vyhrát a naplno bodovat,“ pravil odhodlaně trenér Dušan Uhrin.

Fanshop banner