Pro zdraví do Santé
Klub

Pro zdraví do Santé

Redakce

Rehabilitační centrum Santé sídlí v moderním komplexu zbudovaném z někdejších pavlačových obytných domů v centru Prahy v Pštrossově ulici nedaleko Národního divadla. V této lokalitě nepřející parkování, je ulevujícím poznatkem, že Santé má vlastní parkoviště v podzemí.

Aktuální nabídka pro klienty je velmi pestrá. Nabízí klasické manuální masáže, fyzikální procedury, exkluzivní masáže s použitím lávových kamenů, čínských baněk, čokoládovým či medovým zábalem, thajské masáže, manuální i přístrojové lymfodrenáže. Samozřejmostí jsou konzultace s lékaři.

Služby Santé využívá řada prominentních klientů z oblasti sportu, kultury i veřejného života. „Jména však bez jejich svolení nemůžeme zveřejňovat,“ uvedla marketingová manažerka Kateřina Musilová. Jedinou výjimku učinila v případě Davida Drahonínského, zlatého medailisty v lukostřelbě na paralympijských hrách v Pekingu, kterého Santé sponzoruje.

S pražským rehabilitačním centrem Santé zahájil v letošním roce oficiální spolupráci FK Mladá Boleslav. Prvními klienty z řad mladoboleslavských fotbalistů byli Václav Procházka a Tomáš Poláček.

Péči fyzioterapeuta a maséra Pavla Straky si pochvaloval Václav Procházka. „Je to něco jiného, než přípravné masáže na sportovní výkon. Hlavní rozdíl je, že se místo ve sportu obvyklých a známých masážních emulzí používají vonné oleje a proces masírování se uskutečňuje v klidnějším a intimnějším prostředí než jsou prostory hráčských kabin a také v mnohem volnějším a rozsáhlejším časovém prostoru, než ve sportovních podmínkách,“ shrnul své poznatky Václav Procházka.

Santé nabízí služby všem vrstvám obyvatelstva, atraktivní je možnost firem dohodnout pravidelnou a odbornou péči pro své zaměstnance. Kontakty pro bližší informace nebo už přímo objednávky jsou na telefonní lince 1212, mailu linka@sante.cz a webové prezentaci www.sante.cz .

Fanshop banner