II. ročník ERMINA CUP 2009
Klub

II. ročník ERMINA CUP 2009

Redakce

V pátek 8. května jsme se zúčastnili kvalitně obsazeného a hlavně po organizační stránce mimořádného fotbalového turnaje na jihu Čech, který přístupem, ochotou a obětavostí místních funkcionářů a pořadatelů výrazně předčil turnaje pořádané v mnohem větších městech. O kluky bylo fantasticky postaráno, oběd pro ně byl samozřejmostí a každý z kluků na turnaji si domů odvezl nějakou cenu. A rozhodně to nebyly drobnosti! V konkurenci 10 mužstev jsme obsadili nádherné třetí místo.

Své soupeře jsme předčili krásnou kombinační hrou a týmovou soudržností, což ocenili všichni přítomní ohlušujícím potleskem při předávání cen. Nechci a ani nemůžu vyzvedávat jednotlivce nad ostatní, neboť velké poděkování patří všem za příkladnou reprezentaci klubu. Bojovnost i velké fotbalové dovednosti a schopnosti nadchly všechny přítomné. I díky tomu jsme získali navíc jednu z individuálních cen, kdy se Míša Mašek stal nejlepším střelcem turnaje s 10 brankami. A ostatní naši střelci nezůstali rozhodně pozadu.

Zvláštní dík a obrovskou poklonu skládám našim rodičům. I přes obrovskou vzdálenost (220 km) se jich dostavil ohromující počet a svých neutuchajícím povzbuzováním během celého turnaje hnali kluky k mimořádným výkonům a medailím. Navíc svým vzorným vystupováním dali zapomenout na pana Řepku a jemu podobným. DÍKY!!!

A co říci závěrem? I přes tento nádherný úspěch nás čeká ještě spoustu práce. Dejme se společně zase do ní! A kluci, děkujeme !!!

sestava FK MB: Štipl Jakub, Fišer Adam, Malinovský Šimon, Mašek Michal, Žádný Matěj,

Chumlen Matyáš, Novák Matyáš,Skramuský Filip, Hakkel Patrik,Bárta

Daniel, Ngujen Quanag (Pepa)

zápasy ve skupině:

FK MB - SK Dynamo České Budějovice

1 - 2 /Chumlen/

FK MB - FK Vysočina Jihlava

4 - 0 /2 Chumlen, Hakkel, Bárta/

FK MB - FC Viktoria Plzeň

8 - 1 /3 Bárta, 2 Mašek, 2 Hakkel, Chumlen/

FK MB - Loko České Budějovice

4 - 1 / 3 Mašek, Bárta/

finálová skupina:

FK MB - 1. FK Příbram

2 - 3 /Bárta, Chumlen/

FK MB - Spartak Trhové Sviny

1 - 5 /Mašek/

FK MB - SK Dynamo České Budějovice

6 - 1 / 3 Mašek, Ngujen, Chumlen,Malinovský/

FK MB - FC Vysočina Jihlava

5 - 0 / 2 Chumlen,Mašek, Bárta, Fišer/

Fanshop banner