PINĎA CUP A SEDMÉ MÍSTO...
Klub

PINĎA CUP A SEDMÉ MÍSTO...

Redakce

V sobotním dopoledni jsme zavítali na turnaj pořádaný ABC Bráník PINĎA CUP, po velmi pěkných výkon jsme nakonec skončily na sedmém místě. K lepšímu umístění nám chybí přesnější muška.

Jablonec 00 - FK M.B. 0 - 0

Z prvního zápasu jsme měli jako vždy strach, ale zvládli jsme ho vcelku lépe než ve středu. Z obou stran plný nasazení a důrazu, velmi slušné obrany a z minima šancí se góly neurodily. Největší překvapení tohoto zápasu: Tomáš Fingerhut. Důrazný, všechny vítězné hlavičkové souboje.

Uhříněves - FK M.B. 0 - 1

Náš asi nejlepší zápas na turnaji. Proti fyzicky vyspělejšímu jsme byly konstruktivnější ve hře dopředu a v důrazu zcela vyrovnaným týmem. Soupeře jsme nepustily do žádné brankové příležitosti. Rozhodla jediná branka O. Peterky .

Union Vršovice - FK M.B. 1 - 0

Náš osudový zápas na turnaji, který nás asi nakonec stál postup do semifinále. Proti slabšímu soupeři ve skupině jsme hráli prakticky na jednu branku. Díky nedůrazu v obraně jsme inkasovali první branku. Šancí na otočení výsledku jsme měli víc než dost. Nejvíc smůly měl O. Peterka, který orazítkoval dvakrát břevno a jednou tyč!!!

ABC Bráník - FK M.B. 1 - 0

Z naší strany druhý nejpovedenější zápas. Proti neoblíbenému soupeři nás stála minimálně bod jediná chyba, když později nejlepší hráč turnaje v našem vápně, v důrazných soubojích přetlačil tři !!! naše hráče. V zápase jsme byly aktivnějším týmem, O. Peterka opět trefil pouze břevno a 3. min. před koncem utkání, penaltový faul na uniknuvšího F. Zákonova rozhodčí nepochopitelně neodpískal. Jako malá, ale bezbodová útěcha znělo od rodičů domácích „ ta Boleslav byla lepší".

Satalice - FK M.B. 0 -3

Proti nejslabšímu týmu turnaje jsme se prvních 10. min. neskutečně trápili. Díky, i přes upozornění, individualistickému přístupu několika. Změnami na postech a zlepšenou týmovou hrou jsme nakonec ve druhé části utkání góly M. Pika, J. Kalabise a F. Zákonova utkání rozhodli v náš prospěch.

Kvůli smolnému utkání s Vršovicemi a menšímu vstřelenému počtu branek oproti Jablonci 00, jsme obsadili 4. místo ve skupině. Díky jinému systému turnaje jsme dostali ještě jednu šanci bojovat o 5. místo.

Utkali jsme se o postup do zápasu o 5. místo se třetím týmem skupiny B a tím byla Příbram.

Příbram - FK M.B. 3 - 1

Náš nejhůře takticky zvládnutý zápas. Vždy po našich 100% šancích nás fyzicky vyspělejší soupeř vytrestal z rychlých brejků, kdy se nám bránící hráči nestíhali vracet, docházelo k přečíslení tři na jednoho. Jediným světlým okamžikem tohoto zápasu bylo srovnání stavu na 1 - 1 F. Zákonovem.

Porážkou jsme se dostali do utkání o 7. místo a protože Jablonecké 00 také svůj souboj prohráli zopakovali jsme si úvod turnaje.

Jablonec 00 - FK M:B. 0 - 1

V utkání silně unavených soupeřů jsme byly aktivnějším týmem a osudu zápasu rozhodla perfektně zahraná standartka. Rohovým kopem T. Musil našel přesně hlavu zcela nekrytého F. Zákonova ten přesně zavěsil.

Sestava: Pepa Poliak, Pavel Prokorát, Filip Zákonov, David Průša. Filip Nezdara, Ondra Peterka, Jakub Novák, Matěj Pik, Honza Grus, Honza Kalabis, Tomáš Fingerhut, Tomáš Musil.

Fanshop banner