Pojeďte fandit na ostravské Bazaly
Klub

Pojeďte fandit na ostravské Bazaly

Redakce

Utkání 27. kola Gambrinus ligy FC Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav se podle původního rozpisu měl hrát v sobotu 9. května od 19 hodin. Ale na základě požadavku České televize se hraje až v pondělí 11. května od 17,15 hodin. I v tomto změněném termínu je vedení fotbalového klubu připravené uspořádat zájezd fanoušků, pokud se jich přihlásí dostatečný počet k obsazení alespoň jednoho autobusu.

V takovém případě bude odjezd z mladoboleslavského Městského stadionu v pondělí 11. května v 11 hodin (sraz v 10,45 hodin). Výprava za fotbalem do Ostravy stojí 350,- Kč (člen fanklubu 330,- Kč). V této ceně je zahrnuta doprava z Mladé Boleslavi do Ostravy i zpět a vstupenka na ligové utkání. Každý platící účastník zájezdu si může vzít jednoho rodinného příslušníka (manželka, dítě do 15 let), za kterého zaplatí jen 50% ceny, ale je nutné jej nahlásit předem z důvodu rezervace počtu sedadel v autobuse.

Bližší informace zájemci obdrží u Jana Pažouta na telefonu 777 313 404 nebo na emailové adrese jan.pazout@centrum.cz- heslo OSTRAVA . Uzávěrka přihlášek je v pátek 8. května ve 12 hodin.

Fanshop banner