Hapalovi nebylo vůbec do řeči
Klub

Hapalovi nebylo vůbec do řeči

Redakce

Jak moc rozdílná byla gólová potence mužstev v utkání FK Mladá Boleslav - FC Slovan Liberec 1:4, tak rozdílné byly nálady trenérů mužstev, když se dostavili na pozápasovou tiskovou konferenci. Boleslavskému Pavlu Hapalovi nebylo vůbec do řeči. Naopak liberecký Ladislav Škorpil se culil na všechny strany a měl chuť s každým diskutovat o překvapivých zákonitostech fotbalu.

„Nemám toho moc na hodnocení. Jsem zklamaný z výsledku. I když jsme do utkání dobře vstoupili, udělali jsme v jeho průběhu spoustu individuálních chyb a Liberec jich využil a zaslouženě vyhrál,“ pravil Pavel Hapal. „S takovými chybami se nedá vítězit. Ve dvou zápasech máme obdržených sedm gólů, když před tím v pěti zápasech jsme inkasovali jen jednou…“ nechápavě kroutil hlavou mladoboleslavský trenér.

Liberecký kouč Ladislav Škorpil po utkání řekl: „Oba týmy vstoupily do utkání s úmyslem prezentovat se fotbalovou kvalitou. Respektovali jsme výkon Boleslavi v předchozím utkání na Slavii, zároveň jsme se nechtěli bát. Zdůrazňoval jsem hráčům, že každý zápas začíná 0:0 a za příklad jim dal utkání Realu Madrid s Barcelonou, které v předchozím dnu skončilo 2:6. Trochu se nám podařilo Barcelonu napodobit, i když jsme dali Boleslavi jenom čtyři góly."

Fanshop banner