Táborského góly stačily jen na remízu
Klub

Táborského góly stačily jen na remízu

Redakce

Boleslavská juniorka odjela do východočeského Náchoda s prvoligovými borci Šedou, Dittrichem, Sedláčkem, Fabiánem, Táborským a Janíčkem, který má v Gambrinus lize trest pro dvě utkání kvůli osmi žlutým kartám. V prvním poločasu góly nepadaly, ve druhém se diváci dočkali čtyř rovnoměrně rozdělených na obě strany.

První poločas skončil bez gólů, přestože od první minuty Boleslavští hráli aktivně a náchodského soupeře dostali pod tlak. Už v 11.minutě po Fabiánově centru pálil Táborský nad soupeřovu branku. Vzápětí si tito hráči role vyměnili, Táborský centroval a Fabián nepřesně zakončoval, čili efekt byl opět jalový.

Před přestávkou Fabián ještě připravil střeleckou pozici Kadlecovi, ani ten však netrefil náchodskou branku, přestože v tu chvíli byla zcela odkrytá.

Krátce po změně stran ve 48.minutě po nevydařené Fabiánově střele se prosadil Táborský – 1:0. Dvě minuty na to se Náchodští poprvé dostali k vážnějšímu ohrožení Šedy, který dobře umístěnou hlavičku po rohovém kopu vyrazil.

V 52. minutě nadějnou brejkovou situaci zakončil Táborský střelou do brankáře. Odpovědí byla snaha náchodského Vodehnala technickým obloučkem přehodit Šedu, ten se však nedal.

V 77. minutě nedůslednost náchodských obránců potrestal Táborský po samostatné akci druhým gólem ve Volšíkově síti – 0:2.

Domácí Náchod se však s prohrou nesmířil a v závěrečné desetiminutovce kontroval dvěma góly. V 80. minutě šťastně snížil Brezina – 1:2. A ve druhé minutě nastaveného času vystřelil Eimer ze zoufalství na boleslavskou branku a Šedovi proklouzla lehká rána po rukama do branky – 2:2.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“: Šeda – Janíček, Mrvík, Vizingr, Horák – Dittrich (76. Vajgl), Svoboda, Sedláček, Fabián – Kadlec (67. Murárik), Táborský. Připraveni ještě byli Malík, Humaj a Stuchlý.

Sestava FK Náchod Deštné: Volšík – Kotal, Zieris, Kotal, Jirman – Eimer, Srkal, Nejman, Semerák – Brezina, Vodehnal.

Góly: Brezina, Eimer – Táborský 2

Rozhodčí: Šedivka – Kembický, Morávek

Diváků: 300

Fanshop banner