Klokan Cup
Klub

Klokan Cup

Redakce

Turnaj Klokan CUP byl pro nás měřením sil s velmi kvalitními týmy nejen z Čech.... Ve všech zápasech ve skupině, jsme se vždy ujali jednobrankového vedení, ale k vítězství to vedlo pouze jednou!

A to na tak velmi kvalitním turnaji nemohlo stačit na jiné než na osmé místo. Konečné umístění je hlavně pro kluky velikým zklamáním. Předvedenou hrou jsme ovšem nějak nezaostávali za soupeři a ve všech zápasech jsme měli blízko k vítězství. Jenomže fotbal se nehraje jen na krásu ale i na branky, které rozhodují o konečné podobě výsledku, a těch jsme dali velmi málo. Přestože jsme šance a příležitosti na vstřelení branek měli! V zápase o umístění jsme prohráli zápas 0:1, když Ravel Ústí skóroval z jediné střely na branky, my jsme se brankově prosadit nedokázali!

Výsledky:

FK Mladá Boleslav - SK Kladno 1:1 (Gajsler) FK Mladá Boleslav - Písek 1:0 ( Mansfeld) FK Mladá Boleslav - Rimavská Sobota 1:2 ( Somr) FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 1:1 ( Štěpán) FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905 1:3 (Gajsler) FK Mladá Boleslav - Ravel Ústí 0:1 Turnaje se nejlépe povedl Danu Říhovi a Michalu Gajslerovi.

Sestava: Adam Kozmér, Martin Vrána - Dan Říha, Maty Somr, Venda Štěpán, Lukáš Hrdlička, Láďa Fábry, Zdeněk Jakubec, Adam Mansfeld, Michal Gajsler, Adam Novák, Filip Haspeklo, Tomáš Duchoslav.

Fanshop banner