Ve středeční předehrávce jsme doma přivítali Hrádek a Ruprechtice
Klub

Ve středeční předehrávce jsme doma přivítali Hrádek a Ruprechtice

Redakce

V zápasech jsme byli viditelně herně vyspělejší oproti soupeřům, ale v prvních zápasech jsme nedokázali kvalitu vyjádřit i výsledkově a to zejména díky zbytečným ztrátám míče ve středu pole a hlavně i díky nedostatečnému nasazení, které si fyzicky zdatný soupeř, jak Hrádek, tak Ruprechtice vyžadovali. Dost nás také srážel malý důraz v zakončení před soupeřovou brankou.

Ve druhých zápasech jsme předvedli podstatně lepší výkon a herní kvalitu jsme doplnily i o kvalitní zakončení a hlavně gólové zakončení. Odměnou byl našim klukům dobrý výsledek a radost z dobré hry, což ocenily radostí z výhry po zápase. V těchto zápasech byla viditelná pohoda na našich kopačkách, což bylo vidět na herním projevu celého týmu v červených i modrých dresech.


Výsledky:

FK Mladá Boleslav (červená) - Hrádek 9:0

FK Mladá Boleslav (modrá) - Hrádek 3:6

FK Mladá Boleslav (červená) - Ruprechtice 2:2

FK Mladá Boleslav (modrá) - Ruprechtice 4:2

Sestavy:

FK MB červená: Honza Grus (2) -Pavel Prokorát (2) - Pepa Poliak (2), Matěj Pik (1,5), Filip Zákonov (1,5), Filip Nezdara (2), Dan Říha (1,5), Tomáš Fingerhut (2), Ondra Peterka (2), Filip Haspeklo (2), David Průša (2,5)

FK MB modrá: Zdeněk Jakubec (2) - Adam Kozmér (2), Martin Vrána (1,5), Láďa Fábry (2), Lukáš Hrdlička (2), Adam Mansfeld (1,5), Venda Štěpán (1,5), Adam Novák (2), Tomáš Duchoslav (2), Honza Kalabis (2)

Fanshop banner