Žáci o prezidentský pohár po čtvrté
Klub

Žáci o prezidentský pohár po čtvrté

Redakce

Turnaj fotbalových nadějí o pohár prezidenta FK Mladá Boleslav se koná letos v pátek 8. května na mladoboleslavském Městském stadionu. Záštitu nad ním opět převzal hejtman Středočeského kraje, tentokrát David Rath. Poprvé se bude o pohár bojovat pod novým názvem Ško Energo Cup. Ceny pro malé fotbalisty věnovala světoznámá firma Puma.

Program IV. ročníku Ško Energo Cup 2009 o pohár prezidenta FK Mladá Boleslav začne ve sváteční pátek 8. května dopoledne v 9 hodin za účasti deseti družstev rozdělených do dvou základních skupin. Ve skupině A budou hrát FK Dobrovice, SK Kosmonosy, TJ Sokol Luštěnice, SK Skalsko, FK Mladá Boleslav a ve skupině B se střetnou FK Zdětín, SKP Mladá Boleslav, SK Bezno Sovinky, Dolnobousovský SK a Jizeran Doubrava.

Vítězné družstvo získá pohár prezidenta FK Mladá Boleslav. Také družstva na druhém a třetím místě dostanou poháry. Navíc fotbalisté družstev z prvních tří míst obdrží medaile.
Každý účastník turnaje obdrží fotbalový míč od sportovní firmy Puma (to je 160 kusů) a vstupenky na utkání Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FC Viktoria Plzeň. Pořadatelé turnaje odmění také nejvýraznější individuality v kategoriích nejlepší hráč, nejlepší brankář, nejlepší střelec a nejsympatičtější hráč.

Kontaktní osobou z pořadatelského štábu turnaje je Michal Doležal ze sekretariátu mládeže FK Mladá Boleslav na telefonních číslech 326 910 960 a 737 270 827, faxovém čísle 326 910 961 a e-mailu michal.dolezal@fkmb.cz

Fanshop banner