Hvězdami kola Sylvestre a Papadopulos
Klub

Hvězdami kola Sylvestre a Papadopulos

Redakce

Do hvězdné sestavy 25. kola Gambrinus ligy novináři nominovali dva mladoboleslavské fotbalisty. Ludovic Sylvestre i Michal Papadopulos na sebe upozornili výkony i góly v pondělní přestřelce proti Slavii Praha v Synot Tip Aréně. Oba se do All Stars Media týmu dostali na jaře poprvé, ale v celém ročníku 2008/09 byl Sylvestre nominován již popáté a Papadopulos potřetí. Oba patří mezi výrazné osobnosti FK Mladá Boleslav i Gambrinus ligy.

All Stars Media 25.kola Gambrinus ligy: Baránek (Zlín) – Klein (Teplice), Drsek (Kladno), Hájovský (Plzeň), Lukáš (Teplice) – M.Černý (Slavia), Verbíř (Teplice), Sylvestre (Mladá Boleslav), Švento (Slavia) – Naumov (Žižkov), Papadopulos (Mladá Boleslav).

O boleslavských fotbalistech nebylo v prvních sedmi jarních kolech příliš slyšet, neboť se jim nedařilo herně ani výsledkově. Teprve v osmém jarním a celkově 24. kole ročníku 2008/09 na sebe upoutal pozornost Jan Chramosta. Do hvězdné sestavy ligového kola se dostal poprvé ve své počínající kariéře. A hned v následujícím 25. kole o sobě dali mimořádnými výkony vědět Sylvestre a Papadopulos.

V aktuálním soutěžním ročníku 2008/09 si mimořádnými výkony nominaci mezi hvězdy ligových kol vysloužilo devět mladoboleslavských fotbalistů: pětkrát Ludovic Sylvestre, třikrát Michal Papadopulos, dvakrát Tomáš Poláček, Jan Rajnoch, Václav Procházka, jednou Miroslav Miller, Tomáš Janíček, Alex Mendy a Jan Chramosta.

Fanshop banner