První letní prohra byla krutá
Klub

První letní prohra byla krutá

Redakce

Po zdařilé sérii pěti vítězných utkání v letní přípravě inkasovali junioři tvrdou lekci od pražského Motorletu na hřišti v Chotči.

Hrací plocha s minimálními rozměry vyhovovala agresivní hře Motorletu. Naopak mladoboleslavští mladíci se s náročnými podmínkami nevyrovnali.

Motorlet získal vedení v 18. minutě - 1:0. Boleslavští se začali prosazovat až v závěru poločasu, ale Dudka i Kučera šance v góly neproměnili.

Ve druhém poločase Boleslavští v době mezi 50. až 55. minutou dvakrát chybovali a soupeř je nekompromisně potrestal. Třígólový náskok Motorletu se ukázal být rozhodujícím pro další výbvoj utkání.
V 63. minutě sice Synek snížil na 3:1, ale protože jeho spoluhráči další čtyři vyložené příležitosti neproměnili, prohru neodvrátili. Navíc Motorlet v závěru z brejkové situace potvrdil konečný výsledek - 4:1.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Ehrenberger (46. Michňa) - Zbrožek (46. Vorasický), Charyza (46. Bílý), Mrvík (23. Kučera), Murárik (46. Horák) - Svoboda (46. Ščuk), Smetana (46. Vajgl), Hrdlička (46. Hadzirevic), Sedláček (46. Synek) - Dudka, Vizingr.

Fanshop banner