Podpora projektu a chance to play
Klub

Podpora projektu a chance to play

Redakce

V rámci domácího utkání 28. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav – FC Viktoria Plzeň se společnost Škoda Auto s OS KOVO a FK Mladá Boleslav a jeho partnery připojí k podpoře projektu „ a chance to play“. Cílem tohoto sociálně – společenského projektu je snaha o zlepšení životních podmínek postižených dětí v Jihoafrické republice, která je pořadatelem Mistrovství světa v kopané v roce 2010. Tato iniciativa vznikla již v roce 2007 díky spolupráci koncernové podnikové rady koncernu VW a humanitární organizace „terre des hommes“.

„ Jsme velmi rádi, že myšlenku podpory tohoto projektu aktivně podporuje OS KOVO a našla i odezvu u i našeho partnera FKMB a jeho dalších hlavních partnerů, kteří se k nám připojili. Společnost Škoda auto dlouhodobě působí jako podporovatel sportu a kultury v regionu a tímto projektem toto spojení získá ještě širší význam“, říká Klaus Dierkes, člen představenstva za oblast Řízení lidských zdrojů.

Během přestávky fotbalového utkání tak proběhne propagační utkání boleslavských elévů a před zahájením druhého poločasu bude zástupcům společnosti VW a „ terre des hommes“ předán finanční dar pro naplňování cílů tohoto projektu. „ Je velmi důležité, že i v této těžké ekonomické situaci dokážou naši zaměstnanci a fanoušci klubu tímto způsobem podpořit šanci na rovné příležitosti pro obyvatele jiných světových regionů“, doplnil Jaroslav Povšík, předseda ZO OS KOVO.

Fanshop banner