FKMB – Hrádek nad Nisou a Ruprechtice
Klub

FKMB – Hrádek nad Nisou a Ruprechtice

Redakce

Utkání začnu hodnotit odzadu a kluky musí pochválit za výkony a za předvedenou hru. Děkovačka, kterou kluci na konci utkání předvedli, byla zasloužená. Spokojený jsem s nasazením, důrazností, i s góly, které padaly po líbivých akcích. Tentokráte mohu být až na malé výjimky spokojen i s rodiči. Povzbuzování a fandění je mnohem lepší než dostávat kluky pod tlak neustálým pokřikováním (vystřel, chytej, přihraj, kam běžíš, kde stojíš atd.). Děkuji.

Dále bych se chtěl zastavit u hygieny (koupání po utkání), máma řekla, že se koupat nemám, já nemám ručník, my pospícháme, jsou některé z výmluv kluků. Teď napíši jen počáteční písmena příjmení kluků, kteří se nekoupali, bohužel u některých to není poprvé. Z….; V….; H….; S….. a teď už jen k fotbalu.

Soupeře z Hrádku naše oba týmy přehrály celkem jednoznačně, mám radost, že se o góly postaralo více hráčů a to je i příslib do budoucna. Zdatnějším a houževnatějším soupeřem se ukázal být celek Ruprechtic, zatímco modří s ním sehráli povedené a bez většího úsilí i jednoduché utkání, tak naopak druhý tým měl mnohem větší problémy. Ale o to byl krásnější závěr utkání, když už to vypadalo, že utkání skončí remízou, tak se „Skůča“ nádherně trefil. Celá akce byla jak z fotbalové učebnice, akce po straně a zpětná nahrávka před branku. „Hoši děkujem“ jen tak dál !!!!

Výsledky:

FKMB (bílé dresy) Hrádek nad Nisou 7:0, branky Vohánka 3, Pavliš 2, Mašek, Vodička.

(modré dresy) Hrádek nad Nisou 8:0, branky Vitmajer 2, Zmij, Salač, Stojka,

Hartych 2, Zeman

(bílé dresy) Ruprechtice 3:2, branky Skuček, Pavliš, Gärtner

(modré dresy) Ruprechtice 4:1, branky Pulo 3, Hartych

Sestava:

(B) Šimíček – Lechi; Vohánka; Gärtner; Skuček; Pavliš; Hubáček; Misař; Mašek;Vodička; Chaloupk

(M) Vaník – Zeman; Kysela, Strouhal; Pulo; Vitmajer; Salač; Zmij; Blažek;Hartych; Stojka

Fanshop banner