V neděli jsme hráli v Děčíně
Klub

V neděli jsme hráli v Děčíně

Redakce

V nedělním dopoledni jsme zajížděli k nejvzdálenějšímu soupeři do Děčína, kde nás čekali velmi těžké zápasy s kvalitním soupeřem.

To se potvrdilo zejména v prvních zápasech. Náš červený výběr prohrál a áčkem domácích 6:0! A to i přesto, že jsme v úvodních minutách soupeře přehráli a nastřelily v rozmezí prvních pěti minut dvě břevna a dvě tyčky soupeřovi branky a další slibné šance nevyužily. Nejpilnějšími střelci byly v úvodu Filip Zákonov a Honza Kalabis, kteří rozezvonili tyče soupeřovi branky. Bohužel soupeř z první vážnější akce dokázal branku do naší sítě vstřelit a tím začal koncert našich nepřesností a konec naší hry, se kterou jsme v prvních minutách soupeře dokázali přehrát. Příčinou byla špatná a nedůsledná hra jedinců, kteří zklamali svým přístupem v zápase. Většina branek v naší síti vznikla po chybách ve středu hřiště a velmi slabému přístupu některých hráčích ve hře dozadu. Moc bránit se nechtělo Filipu Nezdarovy a Matěji Pikovi, ale i další zůstali daleko za svými výkony z předchozích zápasů.

Modří na druhém hřišti pohráli 2:1! Jedinou naši branku vstřelil Venda Štěpán. Zápas s béčkem Děčína byl vyrovnaný, ale hraje se na branky a tu dokázal vstřelit soupeř o jednu víc než my. V zápase jsme byli o jeden gól horší a je nutné přiznat, že se nám zápas moc nepovedl především v nasazení a v důrazu v osobních soubojích, kde nás Děčín jednoznačně přehrál.

Zápas červených s béčkem dopadl výsledkově pro mnohem lépe a i herně jsme se dokázali zlepšit. Brankami Ondry Peterky a Filipa Nezdary jsme zvítězily 2:0. Tentokrát jsme viditelně přidaly na důrazu a na rychlosti a alespoň z části si napravily dojem z prvního utkání! Velmi dobrý výkon dnes podal Honza Grus.

Modří začali zápas proti domácímu áčku aktivně a vytvořily si v úvodu tlak na soupeře především díky aktivnímu napadání rozehrávky soupeře, na kterou platil především svým důrazem Venda Štěpán. Po několika rohových kopech, kdy jsme si vytvořily několik šancí, přišla i první branka, když se míč ze skrumáže vykulil přímo na nohu Zdeňka Jakubce, který střelou otevřel skóre. Bohužel nedorozumění v obraně vedlo k vyrovnávací brance. Po dalším rohu se do míče přímo z oleje opřel Filip Haspeklo a jen se štěstím dokázal domácí gólman míč vytěsnit na rohový kop. Po něm se míč odrazil na opět na nohu Zdeňka Jakubce a ten akrobaticky zakončil a dostal nás do jednobrankového vedení. Soupeř dokázal do poločasu ještě vyrovnat. Ve druhé půli jsme sice domácí zatlačily, ale branky padali do naší sítě a u obou byl nedůraz v obraně především Ládi Fábryho. Konečné skóre 4:2 je pro nás velmi trpké. Velmi dobrý výkon dnes podal Adam Mansfeld a Václav Štěpán.

Výsledky:

FO Děčín A – FK Mladá Boleslav (červená) 6:0

FO Děčín A – FK Mladá Boleslav (modrá) 4:2 /2x Jakubec/

FO Děčín B – FK Mladá Boleslav (červená) 0:2 /Peterka, Nezdara/

FO Děčín B – FK Mladá Boleslav (modrá) 2:1 /Štěpán/

Fanshop banner