Z Plzně přivezli důležité tři body
Klub

Z Plzně přivezli důležité tři body

Redakce

FC Viktoria Plzeň“B“ – FK Mladá Boleslav“B“ 0:3 (0:1)

Juniorka podruhé v řadě vyhrála venku, aniž inkasovala gól. Připsala si tak šest důležitých bodů k udržení bezpečného odstupu od propadliště do divize. Boleslavští s polovinou sestavy z hráčů s prvoligovými zkušenostmi hráli v silně ofenzivním složení 4-3-3 a po většinu času měli herní převahu. Gólově ji využili, i když tříbodový zisk potvrdili až v závěrečné desetiminutovce.

V prvním poločasu předváděli dobrý fotbal, kterému scházelo více štěstí v koncovce. Až tři minuty před přestávkou po Fabiánově přihrávce se z malého vápna prosadil důrazný Řezníček – 0:1.

Zkraje druhého poločasu po Řezníčkově centru měl Fabián náznak střelecké šance, ale v akrobatické pozici se mu nepovedlo přesně zakončit. Chvíli se hrál neurovnaný fotbal a jen ve středu hřiště. V 79. minutě po Sedláčkem šikovně rozehraném trestném kopu u vzdálenější tyče překonal plzeňského brankáře Pecka – 0:2. V 84. minutě chybnou plzeňskou rozehrávku vystihl aktivní Kysela, přihrál přesně Kadlecovi a ten bez otálení uzavřel gólový účet utkání – 0:3.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“: Kubásek – Svoboda, Mrvík, Vizingr, Mach – Kysela, Sedláček (83. Kučera), Fabián – Schubert (64. Kadlec), Řezníček (86. Horák), Pecka.

Sestava FC Viktoria Plzeň“B“: Houdek – Blažek, Polák, Mandous, Bárta – Diviš (7. Koc), Puchmertl, Dvořák, Rodrigues (81. Mičkal) – Presl (62. Štafa), Vrzal

Góly: 42. Řezníček, 79. Pecka, 84. Kadlec

ŽK: Mandous - Svoboda

Rozhodčí: Šafránek – Krauskopf, Kotalík

Diváků: 150

Fanshop banner