Krajský přebor starších přípravek :
Klub

Krajský přebor starších přípravek :

Redakce

V dalším kole pojizerky jsme na domácím hřišti u 8.zš přivítali Mnichovohradištský SK. Ze čtyř zápasů jsme dokázali vytěžit dvě vítězství a jednu remízu, jedno utkání jsme prohráli.
Vítězství a remízu si připsal výběr FK MB červených, který se prezentoval velmi dobrou kolektivní hrou, kterou hráči doplnily svými velmi dobrými individuálními výkony. příkladem je určitě výkon Filipa Nezdary a Vendy Štěpány, kteří ač nevelcí postavou fotbalově přehráli i mnohem fyzicky zdatnější protihráče.
Ze všech hráčů červených bylo cítit veliké sebevědomí.

V prvním zápase červených proti MSK B jasně vyhráli 6:2, když se dvakrát dokázal gólově prosadit Matěj Pik a po jedné brance přidali Honza Grus, Venda Štěpán, Filip Nezdara a Filip Zákonov. První poločas se nám povedlo skórovat po standardních situacích, většinou z rohu. Ve druhém jsem sice svou hrou dovolily soupeři vstřelit dvě branky, ale my jsme také dokázali dvakrát skórovat po vydařených akcích.


V zápas s MSK A jsme uhráli bez brankovou remízu 0:0, i zaslouženou, ale zápas jsme nakonec mohli i prohrát nebo i vyhrát, jednou jsme vykopávali míč z brankové čáry podruhé jsme naopak šance trestuhodně nedokázali proměnit. Ale zápasy to byli z naší strany velmi povedené.
Modří naopak dnes zaostali za červenými nejen výsledkově, ale i herně. Chyběla nám klidnější rozehrávka jak od brankáře tak od obránců a tím jsme se nedokázali výrazněji prosadit. první zápas jsme sice prohráli 3:0 hlavně díky tomu že soupeř svůj tlak dokázal proměnit v branky naopak náš tlak zůstal jen u šancí, ve většině případů ztroskotal na naší zbrklosti!


Druhý zápas proti MSK B jsme sice zaslouženě vyhráli v poměru 4:1 brankami Lukáše Hrdličky, Kuby Nováka Ondry Peterky a Adama Kozméra. Ale hra měla daleko k tomu, abychom mohli být výrazně spokojeni. I přes snahu a viditelnou vůli po vítězství jsme většinu situací řešily zbrkle z čehož pramenilo mnoho nepřesností. Více klidu a rozvahy v některých pasážích utkání vedlo k velmi pohledným kombinačním akcím o které se staraly zejména Adam Mansfeld, Zdeněk Jakubec a Kuba Novák bohužel jsme je ne vždy dotáhli do úspěšného konce – do gólu.
Sestavy:
FK Mladá Boleslav (červená) Martin Vrána – Tomáš Fingerhut , Matěj Pik, Adam Novák, Honza Grus, Honza Kalabis, Venca Štěpán, Filip Nezdara, Filip Zákonov, Filip Haspeklo
FK Mladá Boleslav modrá Maty Somr - Tomáš Duchoslav, Lukáš Hrdlička , Dan Říha, Kuba Novák, Pepa Poliak, Adam Mansfeld, Ondra Peterka , Zdeněk Jakubec, Adam Kozmér


FK MB 99 červená - MSK A 0:0
FK MB 99 červená - MSK B 6:2 ( 2x Pik, Grus, Nezdara, Štěpán, Zákonov)
FK MB 99 modrá - MSK B 4:1 (Hrdlička, Névák, Peterka, Kozmér)
FK MB 99 modrá - MSK A 0: 3

Fanshop banner