O body ve středu před polednem
Klub

O body ve středu před polednem

Redakce

Předehrávané utkání 33. kola České fotbalové ligy FC Viktoria Plzeň“B“ – FK Mladá Boleslav“B“ se hraje ve středu 22. dubna s dopoledním výkopem od 11 hodin. Plzeňští jsou v tabulce čtvrtí a Boleslavští na jedenácté příčce mají o jedenáct bodů méně. Doma se juniorka představí až v nedělním dopoledni 26. dubna od 10,15 hodin proti vedoucímu FC Graffin Vlašim.

V Plzni juniorky středeční mistrák hrají dopoledne kvůli odpolednímu utkání semifinále Poháru ČMFS, ve kterém Plzeňští hostí pražskou Spartu.

Boleslavští junioři mají výrazně horší postavení v aktuální tabulce ČFL, než plzeňští, ale v počtu nastřílených gólů jsou si rovni. Oba týmy dokázaly soupeřům dát po 33 gólech, což je nadprůměrná ofenzivní statistika. Jenom Vlašim (44) a Písek (36) z prvních dvou míst jsou ve střelbě lepší.

Proti plzeňským mladíkům bodovali boleslavští junioři jenom na domácím hřišti, i když v loňském jaru získali pouhý bod za bezgólovou plichtu. V Plzni ve dvou zápasech neudělali zatím ani jeden bod. Mají tedy ve středu 22. dubna co napravovat.

V pěti vzájemných mistrovských utkání FK Mladá Boleslav“B“ s FC Viktoria Plzeň“B“ v ČFL se každý ze soupeřů dvakrát radoval z výhry a jednou se museli smířit s bezgólovou remízou. Celkové skóre je příznivější pro Boleslav 8:6:

Podzim 2006 Viktoria Plzeň“B“ – Mladá Boleslav“B“ 1:0

Jaro 2007 Mladá Boleslav“B“ – Viktoria Plzeň“B“ 4:1

Podzim 2007 Viktoria Plzeň“B“ – Mladá Boleslav“B“ 3:1

Jaro 2008 Mladá Boleslav“B“ – Viktoria Plzeň“B“ 0:0

Podzim 2008 Mladá Boleslav“B“ – Viktoria Plzeň“B“ 3:1

Víkendové utkání 24. kola ČFL FC Graffin Vlašim – FK Mladá Boleslav“B“ se na mladoboleslavském Městské stadionu opravdu hraje v neděli 26. dubna od 10,15 hodin. Přesun ze sobotního na nedělní dopolední termín je důsledek středeční předehrávky. Každý den odpočinku navíc se hodí…

Fanshop banner