O body s Jabloncem už v pátek
Klub

O body s Jabloncem už v pátek

Redakce

Utkání 23. kola ČFL FK Baumit Jablonec“B“ – FK Mladá Boleslav“B“ se hraje na hřišti v Českém Dubu v pátečním odpoledni 17. dubna od 17 hodin, což je o den dříve, než byl původně stanovený termín v sobotním dopoledni. Střetnou se týmy se shodným počtem bodů ve spodní polovině tabulky, takže bude důležitý každý gól.

Na přání představitelů jabloneckého klubu se mistrovské utkání ČFL odehraje v pátek, neboť v sobotu severní Čechy žijí prvoligovým derby zápasem FK Baumit Jablonec – FC Slovan Liberec.

V pěti letošních zápasech ČFL Jablonečtí získali sedm bodů, když vyhráli na hřišti Slavie Praha“B“ 2:1, doma remizovali s SK Hlavice 1:1 a porazili FC Slovan Liberec“B“ 1:0. Prohráli v pražské Krči 0:2 a v Písku 1:4.

Boleslavští si letos v ČFL připsali jenom pět bodů. Remizovali v Hlavici 1:1 a doma se Slavii Praha“B“ 0:0. Výrazně venku porazili FC Slovan Liberec“B“ 4:0. V posledních dvou mistrovských kolech však prohráli, doma s Pískem 1:3 a ve Varnsdorfu 0:2.

V každém z dosavadních pěti vzájemných střetnutích boleslavské a jablonecké juniorky padly vždy nejméně dva góly. V očekávání, že by tomu mohlo být i v šestém mistrovském duelu v pátek 17. dubna na trávníku v Českém Dubu, stojí za to se do tohoto městečka nedaleko Mladé Boleslavi vypravit fandit.

Bilance dosavadních vzájemných mistrovských utkání FK Mladá Boleslav“B“ s FK Baumit Jablonec“B“ v ČFL:

Podzim 2006 Mladá Boleslav“B“ – Jablonec“B“ 2:3

Jaro 2007 Jablonec“B“ – Mladá Boleslav“B“ 2:2

Podzim 2007 Mladá Boleslav“B“ – Jablonec“B“ 0:2

Jaro 2008 Jablonec“B“ – Mladá Boleslav“B“ 1:2

Podzim 2008 Mladá Boleslav“B“ – Jablonec“B“ 2:0

Fanshop banner