Týmy mají po jednom vykartovaném hráči
Klub

Týmy mají po jednom vykartovaném hráči

Redakce

V utkání 24. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav – FK Teplice, které se hraje v nedělním večeru od 20 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu, bude na každé straně chybět po jednom hráči potrestaném za čtyři napomínání žlutými kartami. Boleslavská obrana bude postrádat Václava Kalinu, teplická záloha Štěpána Vachouška. V obou případech se jedná o výrazné oslabení o stabilního hráče základní sestavy.

Kromě na jeden zápas disciplinárně potrestaného Václava Kaliny by z mladoboleslavského kádru neměl už nikdo chybět. Přibyli z juniorky přeřazení Fabián a Chramosta. Po zranění a dvouměsíční rekonvalescenci se vracejí Kysela a Řezníček.

Teplický tvůrce hry Štěpán Vachoušek bude scházet kvůli čtyřnásobnému napomínání žlutou kartou. Dalším absentérem je Tomáš Vošahlík, který po hrubém nakopnutí zlínským Čelůstkou podstoupil druhou dubnovou středu v pražské Ústřední vojenské nemocnici operaci zlomené horní čelisti a naštípnutého nosu. Levý obránce Antonín Rosa v poslední minutě poločasu proti Bohemians byl v nezvykle rychlém sledu dvakrát napomínán a byl po druhé žluté kartě vyloučen. Nejprve za faul na brankáře Belaně v pražském brankovišti a zanedlouho na protihráče Vošahlíka nedaleko postranní lajny. Není však vyloučené, že od disciplinárky dostane pouze podmíněný trest a bude připravený proti Boleslavi nastoupit.

Fanshop banner