Hapal: Jedeme napravit domácí ztráty
Klub

Hapal: Jedeme napravit domácí ztráty

Redakce

Utkání 23. kola Gambrinus ligy 1.FK Příbram – FK Mladá Boleslav se hraje v sobotu 11. dubna od 17 hodin na příbramském stadionu U Litavky. Boleslavští k němu jedou bez vykartovaného záložníka Ludovica Sylvestreho. Kvůli zranění budou také chybět Dittrich a Nečas. Všichni ostatní, se kterými trenér Hapal počítá do základní sestavy, jsou v pořádku a touží odčinit domácí bodové ztráty právě proti příbramskému týmu, se kterým Boleslav neprohrála čtyři roky.

„Do Příbrami jedeme vyhrát. Doma ztracené body chceme nahradit body získanými venku,“ prohlásil hlavní kouč Pavel Hapal. Na jeho odhodlání nic nemění ani absence tvůrčího záložníka Ludovica Sylvestreho, který nemůže hrát kvůli trestu za čtyři napomínání žlutou kartou.

V týdnu mezi 22. a 23. ligovým kolem s mužstvem trénovali Jan Kysela a Jakub Řezníček, kteří byli mimo hru kvůli zraněním ze zimního soustředění v Turecku, a také mladíci z juniorky Jiří Schubert, Tomáš Fabián a Jan Chramosta.

Duel 1.FK Příbram – FK Mladá Boleslav je jediným utkáním Gambrinus ligy hraném v sobotním termínu. Dalších šest utkání 23. kola je na programu v neděli a vyprodané pražské derby Slavia – Sparta se hraje v pondělí. Boleslavští fotbalisté se vzhledem k tomu, že hrají už v sobotu, mohou těšit na nezvyklé dvoudenní volno. Trenér Pavel Hapal potvrdil, že hráči velikonoční neděli a pondělí nebudou trénovat. Sejdou se až po svátcích v úterý 14. dubna.

Fanshop banner