Pro oba trenéry byl bod málo
Klub

Pro oba trenéry byl bod málo

Redakce

Na pozápasovém setkání s novináři byl boleslavský trenér Pavel Hapal hodně nespokojený a žižkovský Zdeněk Ščasný málo spokojený. Na obou bylo vidět, že jejich týmy potřebovaly bodovat naplno. Boleslav pro potvrzení pohárových ambicí, Žižkov pro zvýšení nadějí na ligovou záchranu. Bezgólová plichta byla bodovou ztrátou pro oba soupeře.

„Nejsem s výsledkem spokojený,“ zahájil Pavel Hapal hodnocení očekávanou větou. „Vstupy do obou poločasů jsme měli kvalitní, ale bohužel jsme nic neproměnili,“ prohlásil Hapal a zdůraznil, že Peckova šance v prvním poločase měla skončit gólem a další vývoj utkání by byl jistě pro boleslavské mužstvo příznivější.

„Soupeři jsme v prvním poločase dovolili brejkové situace, jedna z nich byla hodně nebezpečná. Ve hře dopředu nám chyběla přesná přihrávka a kvalitnější koncovka. V porovnání s utkáním proti Budějovicím jsme hráli kvalitněji, měli více šancí, ale nedali z nich zase žádný gól. Zisk bodu je pro nás nedostačující,“ dodal zklamaný Hapal.

Žižkovský Zdeněk Ščasný prohlásil, že přestože měla Boleslav optickou převahu, tak neměla tolik šancí, aby vyhrála. „Jsem spokojený s bodem, i když jsme v situaci, která se stále zhoršuje. V první půli jsme byli hodně nebezpeční, ale v druhé jsme se dostali pod tlak a brejkové situace řešili nedobře. V závěru nám scházely síly na hru dopředu.“

Fanshop banner