Papadopulose nominoval Straka proti Maltě
Klub

Papadopulose nominoval Straka proti Maltě

Redakce

Mladoboleslavský útočník Michal Papadopulos dostal nominační pozvánku od reprezentačního trenéra Františka Straky k přátelskému utkání Česko – Malta, které se hraje v pátek 5. června od 17,20 hodin v Jablonci nad Nisou. Přestože mu nominace zasáhne do krátké dvoutýdenní pauzy mezi koncem jarní sezóny a zahájením letní přípravy, neskrýval radost nad příležitostí obléknout reprezentační dres.

„Ruším naplánovanou dovolenou, ale reprezentace je pro mě velká čest, takže zmařené dovolené nijak nelituji. Přiznám se však, že momentálně mám plnou hlavu důležitého utkání Boleslavi proti Spartě. Na reprezentaci se plně soustředím až po posledním ligovém mistráku,“ řekl Michal Papadopulos bezprostředně po tom, co se o své nominaci do české reprezentace dozvěděl.

V nominaci jsou brankáři Tomáš Grigar (Teplice), Zdeněk Zlámal (Liberec), obránci Erich Brabec (Slavia), Roman Hubník (Sparta), Michal Kadlec (Leverkusen), David Limberský (Plzeň), Martin Klein (Teplice), Zdeněk Pospěch (Kodaň), Jan Šimůnek (Wolfsburg), záložníci Petr Benát (České Budějovice), Jaroslav Černý (Slavia), Martin Fillo (Stavanger), Tomáš Hübschman (Doneck), Daniel Kolář (Plzeň), Daniel Pudil (Genk), Radek Šírl (Petrohrad), útočníci David Lafata (Jablonec), Lukáš Magera (Temešvár), Tomáš Necid (CSKA Moskva), Michal Papadopulos (Mladá Boleslav).

Ve Strakově nominaci je osm úplných nováčků, kteří zatím nemají v seniorské reprezentaci ani jeden start. Jsou to Hubník, Limberský, Klein, Šimůnek, Benát, Černý, Fillo, Kolář a Magera. Mladoboleslavský Papadopulos se slávistickým Brabcem nastoupili zatím jednou, takže úplní zajíci nejsou, ale mezi reprezentační matadory také nepatří.

Fanshop banner